BALERINA FINANSIRA KRISTIJANA: Za bivšu ljubav pukla 300 evra od honorara sa Farme
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

IZNENADILA GA

BALERINA FINANSIRA KRISTIJANA: Za bivšu ljubav pukla 300 evra od honorara sa Farme

Stars -

Jelena poslala Goluboviću u zatvor hranu bez kostiju, kozmetiku u providnom pakovanju, garderobu bez konopčića i pribor za slikanje.

Jelena Milošević Balerina je preko prijatelja Kristijanu Goluboviću u zatvor poslala paket.Bivša farmerka nakupovala je namirnice, garderobu i kozmetiku u vrednosti od 300 evra, upakovala i pozvala njegove prijatelje da dođu po poklone u Novi Sad.- Balerina je osećala potrebu da treba da pomogne Kristijanu, pa je deo honorara koji je dobila u „Farmi“ potrošila na njega. Pozvala je jednog njegovog prijatelja, kog je Kristijan zadužio da pazi na nju dok je on iza rešetaka u Požarevcu, pitala ga šta je Goluboviću neophodno u zatvoru i izdvojila ceo dan za šoping. Rekli su joj da može da mu dostavi samo hranu bez kostiju, garderobu, ali bez konopčića, sredstva za higijenu u providnim pakovanjima. Sve to je pazarila, kao i pribor za slikanje - rekao je naš izvor.Balerina je insistirala da krimos ne sazna da je paket od nje jer ne želi da on sazna da ga i dalje voli.Podsetimo, kriminalac je sredinom marta sproveden na izdržavanje zatvorske kazne. To je usledilo nakon što je Prvi osnovni sud zaključio da je zloupotrebio pravo za odlaganje kazne podnošenjem pete molbe, nakon što mu je krajem februara naloženo da ode na robiju.

Neće da ga vidiSTANIJA GA ODUVALAStanija Dobrojević nedavno je doputovala iz Amerike u Srbiju da bi s porodicom proslavila Uskrs. Za razliku od Balerine, starleta ne želi ni da čuje za Kristijana, kome je, posle njegove javne kuknjave, morala da pokloni 12.000 evra.

ISTORIJAT NJIHOVE VEZE- Upoznali se u „Farmi 6“- U rijalitiju su imali seks- Kristijan je Balerini polomio nos- Ona je negirala da je on krivac- Lagala je da je bila trudna s njim- Kristijana žena htela da napusti zbog Balerine- Sprijateljila se s Kristijanovim sinom AleksandromI dalje ga voli. Balerina i Kristijan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja