(FOTO) BEBI BUM NA ESTRADI: Poznati koji su postali roditelji u 2014!
Foto: Damir Dervišagić

U njihove rode domove su stigle rode

(FOTO) BEBI BUM NA ESTRADI: Poznati koji su postali roditelji u 2014!

Stars -
Neki od njih čari roditeljstva osetili su po prvi put jer je na svet došla njihova prva beba, dok su drugi i po treći put postali srećni roditelji

Bebi bum na srpskoj estradnoj sceni. Mnoge poznate ličnosti na našoj javnoj sceni postali su roditelji. Neki od njih čari roditeljstva osetili su po prvi put jer je na svet došla njihova prva beba, dok su drugi i po treći put postali srećni roditelji.

Đole i Vesna Đogani

Denser i pevačica početkom 2014. u januaru dobili drugo zajedničko dete. Vesna je na svet donela ćerkicu Lauru, tešku 3,5 kg i dugačku 51 centimetar.

Đole, inače, s Vesnom ima i sina Adrijana, a sa Slađom ćerke Silviju i Marinelu. Denser je pre nego što je po četvrti put postao otac, postao i deda jer je njegova ćerka Silvija rodila ćerkicu.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

Bane Mojićević

Prvi pobednik muzičkog takmićenja Zvezde granda postao je otac u 5. februaru 2014. Ponosni tata svom prvencu je dao ime Radoš. "To je staro srpsko ime. U mojoj porodici ga do sada nije bilo, ali u familiji jeste", rekao je Bane. Pevač, koji je pobedio u drugom serijalu Tvoje lice zvuči poznato, ovih dana je otkrio da je njegova supruga Milica u drugom stanju i da beba treba da stigne na svet na proleće.

Foto Facebook

Jovana i Željko Joksimović

Voditeljka se porodila u 10. aprilu i na svet donela malog Kostu. Jovana se porodila dvadeset dana pre termina a beba je bila dugačka 49 cm i teška 2.800 grama. Zanimljivo je i to da su Jovana, Željko i Kosta rođeni u aprilu! Ovo je Jovani prvo dete, dok Joksimović ima i osamnaestogodišnju ćeku Minu. Podsetimo, par se prvo venčao na Maldivima, a onda su 20 meseci posle sudbonosno da rekli su i u crkvi na Dorćolu u septembru.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Nemanja Stevanović

Pevać je u julu postao otac male Maše. Njegova supruga je na svet donela devojčicu, a ponosni otac svoje slobodno vreme provodi sa njom,

"Maša mi ulepšava dan i uvek mi izmami osmeh, to je neverovatno. Koliko god da mi se spava, da sam umoran, a ona se probudi u četiri ili pet ujutru, a ja sam tek legao, uvek me nasmeje", rekao je Nemanja.

Foto: Facebook

Ana Sević i Darko Lazić

Voditejka se porodila u julu i na svet donela čerkicu. "Od ovog trenutka sam najsrećniji čovek na svetu. Moja ljubav se porodila! Ja sam najsrećniji tata, mala naša princeza je došla na ovaj svet, Lorena Lazić", napisao je ponosni tata na svom Fejsbuk profilu.

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

Ana i Demonja Štajdohar

Pevačica i muzičar postali su roditelji malene devojčice 9. septembra, a ponosni tata je radosnu vest odmah podelio i sa svojim fanovima na Fejsbuku. Ana se porodila mesec i po dana pre predviđenog roka, pa je beba jedno vreme zbog male kilaže provela u inkubatoru. Posle 13 dana strepnje nad svojom mezimicom, Nia je konačno stigla u toplo porodično gnezd . - Šta da kažem osim da smo oboje presrećni što je naša mrvica napokorinest dana strepnje n kod kuće! Ana i dalje ne želi da se oglašava, ona sad hoće da bude samo majka i trenutno je s bebom. Ovo je naša velika pobeda - rekao je za Kurir Nikola Demonja.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Nikolina Pišek

Voditeljaka je, posle sedamnaest godina, ponovo postala mama. Nikolina je se porodila u Zagrebu 2. decembra i na svet donela ćerkicu, kojoj je posle tri nedelje dala ime Una. Nikolina i njen suprug, beogradski biznismen Vidoje Ristović, odabrali su kratko ime za svoju mezimicu, a tu odluku je podržala i njihova naslednica, koja se nasmejala kada su pred njom izgovarali predloge.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Glumica Mirka Vasiljević (24) porodila se 28. decembra i na svet donela sina Mihajla. Ponosni otac Vujadin Savić je na svom Tviteru podelio radosnu vest i odmah otkrio da će se njihov sin dobio ime Mihajlo.Inače, Vujadin i Mirka već imaju sina Andreja (3) i ćerku Adrijanu (1) a mladi par je pre nekoliko dana proslavio petogodišnjicu veze.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track