BESNA ANA MARIJA: Mitrović me tuži jer nisam htela da uđem na Farmu
Foto: Marina Lopičić I Damir Dervišagić

Fitnes šampionka mora na sud

BESNA ANA MARIJA: Mitrović me tuži jer nisam htela da uđem na Farmu

Stars -
Nisam htela da uđem u rijaliti u kome učestvuje neko ko me je pretukao, rekla je fitnes instruktorka.

Ana Marija Žujović uskoro će ići na sud jer ju je televizija Pink tužila za kršenje ugovora pošto je odbila da uđe u rijaliti „Farma“.

Fitnes šampionka tvrdi da joj je sve to smestio bivši verenik Vlada Stanojević, koji ju je pretukao pre godinu dana. Ona kaže da su je prijatelji obavestili o tome kako je voditelj kod čelnika Pinka Željka i Milice Mitrović insistirao da upute tužbu na njenu adresu i da ga vrate na male ekrane, a zauzvrat će se on odreći honorara.

- Vladin i moj zajednički prijatelj mi je rekao da je on insistirao da me tuže i da se upravo zbog toga odrekao honorara. Naravno da ne bih ušla u rijaliti u kome učestvuje neko ko me je pretukao. Ne bih komentarisala ništa više zbog postupka koji se vodi - rekla je Ana Marija kad smo je pozvali.Vladin broj telefona ostao je nedostupan.Podsećanja radi, Žujovićeva je nakon što je saznala da će Stanojević ući u „Farmu“ odustala od učešća, zbog čega je produkcija odlučila da je tuži. Uprkos pretnjama da će ići na sud, Ana Marija nije promenila odluku - odustala je od rijalitija.(Z. S. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track