BESNA MAJKA SILIKONSKE KRALJICE: Kristijana boli istina, pa je hteo da mi bije Tijanu
Foto: Printskrin

Traži da se kriminalac kazni

BESNA MAJKA SILIKONSKE KRALJICE: Kristijana boli istina, pa je hteo da mi bije Tijanu

Stars -
Ovo je klasičan primer nasilja nad ženama i to treba da se kazni. Nikad nisam bila za to da se moja ćerka upozna s Golubovićem, zbog njegove prošlosti, kaže Zagorka Đuričić

Zagorka Ðuričić, majka silikonske kraljice Tijane Ðuričić, ne krije koliko je ogorčena zbog toga što je Kristijan Golubović nasrnuo na njenu ćerku.Otkako je Ðuričićeva došla na Farmu, ne prestaje da provocira Kristijana, s kojim se nekad viđala. Njih dvoje često ulaze u raspravu, ali sad je otišlo predaleko, pa je kriminalac starletu bacio sa kreveta. Tijanina majka očajnaNjena majka je očajna zbog ovog poteza i smatra da Kristijan Golubović treba da odgovara za svoj postupak.- Najbitnije je da je Tijana sada dobro, ali baš mi je žao što je Jelena Krunić povređena. Ne mogu da vam opišem koliki sam stres doživela i u kakvom sam šoku bila kad sam videla šta se desilo - kaže Tijanina mama i dodaje:- Ovo je klasičan primer nasilja nad ženama i to treba da se kazni. Nikad nisam bila za to da se Tijana upozna s Kristijanom, s obzirom na njegovu prošlost, ali ona je tako htela. Sve što je sinoć rekla je istina, jer da nije tako, on je ne bi napao. Golubović zna sve o njenom životu i, da nije bilo nje, on ne bi dobio toliku medijsku pažnju. Uostalom, ako već tvrdi da ga Tijana progoni, zašto je nije prijavio policiji i tražio zabranu pristupa? Ona je jedina osoba na imanju koja ga se ne plaši, a njemu će deca za pet godina, kad izađe iz zatvora, na ulici lupati čvrge - završava Zagorka.

Zagorka: Tijana je jedina osoba na imanju koja ga se ne plaši
Zagorka: Tijana je jedina osoba na imanju koja ga se ne plaši

Bacio je s krevetaPodsetimo, sukob se dogodio kad je Tijana rekla Goluboviću da joj je pokazivao pornić njegove žene:- Ti si dvoličan čim si bio u stanju da pokazuješ pornić svoje žene, kako je je..š, šta dalje da ti kažem - rekla mu je Tijana.On je tada oborio krevet na kojem je ležala. Suzana i Jelena Krunić skočile su da ga spreče da je ne udari, prilikom čega je igračica povredila glavu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track