BEZ STARCA NEMA NI UDARCA: Era i Barbi imali seks, od stenjanja cela kuća nije mogla da spava!
Foto: Printskrin

PAO SEKS U PAROVIMA

BEZ STARCA NEMA NI UDARCA: Era i Barbi imali seks, od stenjanja cela kuća nije mogla da spava!

Stars -
Kad su svi legli da spavaju, čula sam da se kod Ere nešto dešava. Pošto ja sve vidim u mraku, videlo se, da oprostite, Era zguza, pričala je Matora

Da Jovana Tomić Matora i Maca Diskrecija nisu čule uzdahe iz kreveta u kojem su spavali Marina Barbi i Era Ojdanić, verovatno bi se sve završilo samo na priči o poljupcu.

Ovako, sad je više nego izvesno da se između ovo dvoje učesnika rijalitija „Parovi“ zaljubilo u zatvorenom prostoru, ali pokušavaju to da sakriju od ostalih.

"Kad su svi legli da spavaju, čula sam da se kod Ere nešto dešava. Pošto ja sve vidim u mraku, videlo se, da oprostite, Era zguza. Nek Maca kaže, ona je isto čula da se nešto. Dešava, ali nije htela da idemo do njegovog kreveta da sve vidimo. Ujutru mi je Era pričao svašta, pa kao pokazuje neke tablete. Niko nije lud", ispričala je Matora

I crnogorski denser Edin potvrdio je da je bilo seksa, i da je glupo da se više kriju. Posebno se, kaže denser, otkriju laži, kad njih dvoje ne usagalase priče. Čak pričaju da je šou, čas da je Era nju iskoristio dok je spavala.Folker Ojdanić nijednog trenutka nije hteo da prizna da se nešto više od poljupca dogodilo između njega i Marine, što su mnogi okarakterisali kao dobru osobinu, jer je Era – džentlmen.

"Jesam ja stenjao, ali to je zbog srca", pokušao je da se opravda pevač, koji je zatim i demonstrirao stenjanje.

"Vidi se da ja spavam na levoj strani, imam taj pritisak i zbog toga teže dišem", obajsnio je Era.

Svi su se smejali ovom objašnjenu, posebno što je očito koliko je Ojdanić energičan, igra, peva, posebno kad su žurke. Čak se jedini skidao pravim striptiz pokretima.

Barbi je bila besna što se pričao njenom seksu sa Erom, pa je najavila da će promeniti krevet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja