BEŽI OD PRAVDE: Zmaja juri policija zbog trgovine oružjem!
Foto: Nemanja Pančić

Izdat nalog za privođenje Grahovca

BEŽI OD PRAVDE: Zmaja juri policija zbog trgovine oružjem!

Stars -
Okružno tužilaštvo iz Banjaluke potvrdilo da se protiv učesnika „Parova“ vodi postupak zbog prodaje eksplozivnih naprava, kao i za nanošenje teških povreda

Osnovni sud u Mrkonjić Gradu izdao je nalog za privođenje Zmaja od Šipova.Protiv Ilije Grahovca, učesnika „Parova“, vodi se krivični postupak zbog proizvodnje i stavljanja u promet oružja i eksplozivnih naprava. Optužnica, pored Ilije, tereti i njegovog brata Rajka, koji se takođe nije pojavio na ročištu u Banjaluci.U Okružnom tužilaštvu potvrđeno je za bosanske medije da se Zmaj, uz prodaju oružja, tereti i za nanošenje teških telesnih povreda. Sudija je bio prinuđen da zatraži pomoć policije, koja, ukoliko ne uspe da ga pronađe, mora da raspiše poternicu. U izjavi za banjalučku ATV rođaci porodice Grahovac štite braću.- Ilija nije trgovao oružjem, a ako je za sebe držao oružje, to je imao od svojih predaka da odbrani imanje i stoku - rekao je Slavko Jovičić.Sličnu verziju ispričala je i Zmajeva sestra Mara.- Svoj život mogu dati da to nije istina. Sve može, i da je doveo ženu, i da je ovo, i da je ono, i da se raskalašio i da se kupao i da se skinuo, ali da je prodao oružje - toga nema - kazala je Mara Prole.Dok ga familija brani, Zmaj je u „Parovima“ priznao da se protiv njega vodi postupak.- Ja sam oružjem trgovao, to ću i priznati. Samo nisam drogom - rekao je Zmaj.(M. D.)

Potvrdila pisanje KuriraŠAVIJA: BILA SAM S BAMBIJEMNataša Šavija, zbog koje se Zoran Tošić razveo od žene Dijane, potvrdila je da je pre tri godine bila u vezi s fudbalerom iako je on tada bio oženjen, o čemu je Kurir prvi pisao.- Bila sam s Tošićem. S njim sam svuda putovala. Najlepše mi je bilo u Moskvi. Tamo smo bili nedelju dana. Nisam znala da ga je žena zato ostavila, mi smo bili zajedno pre njegovog razvoda - rekla je Nataša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track