BILA JE FATALNA MALINA IZ SREĆNIH LJUDI: A sad je SNEŽANA SAVIĆ progovorila o plastičnim operacijama
Foto: Nebojša Mandić

Zrelost treba da nosi određenu dozu suzdržanosti

BILA JE FATALNA MALINA IZ SREĆNIH LJUDI: A sad je SNEŽANA SAVIĆ progovorila o plastičnim operacijama

Stars -

Jedna od najlepših glumica koja je u "Srećnim ljudima" tumačila ulogu Maline otkrila je šta misli o estetskim korekcijama.

"Menjam se, naravno, ali još ličim na sebe iz mlađih dana, trudim se da iz sebe izvučem najbolje. Trudim se da ispratim svoje godine na način na koji mislim da je napripemereniji. Ne volim da vidim svoje ispisnice koje su razularene ponekad i koje su neodmerene, čini mi se da zrelost treba da nosi određenu dozu suzdržanosti", kaže Snežana Savić.

Iako je podmlađivanje danas u trendu, ona nije poklonik plastičnih operacija.

"Dosad na sebi nisam ništa radila i ko ima dobro oko to će videti. Nemam ništa protiv da neko radi to ako voli, meni se čini da je to Sizifov posao. Guraš kamen koji se vraća i tako iznova. Glupo mi je da činim stvari koje nisu do kraja učinjene jer to je trenutna stvar i niko tu bitku nije dobio. Možda se čovek oseća bolje, učini mu se da je pobedio starenje i da se vratio deset godina unazad, možda mu se učini lepim, možda uđe u to i neprestano ide za tim, ali to je inercija koja može da bude opasna", zaključuje Snežana Savić.

Prošle su 24 godine od kada je počela da se emituje serija "Srećni ljudi", u kojoj Snežana Savić tumaču ulogu opasne zavodnice Maline, čijim čarima ne uspeva da odoli glavni lik Vukašin, kojeg tumači Desimir Stanojević.

(FOTO) ODMAH SU JOJ PREDVIDELI VELIKI USPEH: Evo kako je Snežana Savić izgledala pre 40 godina!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Noćna mora, uživo Katastrofalne transformacije: 5 zvezda koje nikada neće reći HVALA svom plastičnom hirurgu (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track