Bio je jedan od NAJLEPŠIH pevača na našim prostorima, ali onda se POVUKAO. Evo kako danas izgleda
Foto: Printskrin

Perspektivan mladić

Bio je jedan od NAJLEPŠIH pevača na našim prostorima, ali onda se POVUKAO. Evo kako danas izgleda

Stars -

Crnogorski pop pevač Bojan Marović je dvehiljaditih godina bio prava tinejdž zvezda – njegove emotivne pesme osvojile su srca mnogih devojaka širom regiona, a veliku popularnost doneo mu je i atraktivan fizički izgled na koji mnoge tinejdžerke nisu ostale ravnodušne.

Svoj prvi javni nastup imao je na festivalu Sunčane skale 2002. godine na kojem je osvojio prvo mesto pesmom “Više te nema”, koju je kasnije i ekranizovao. Uspeh je ponovio i naredne godine kada je ponovo trijumfovao baladom “Tebi je lako”, a 2004. godine snimio je debitanski album koji je nazvao “Zbog tebe”.

On u svojoj diskografiji ima veliki broj hitova, a danas izgleda potpuno drugačije nego na početku svoje karijere. Iako izbegava javna pojavljivanja, pevač je prošlog četvrtka bio gost glamurozne žurke povodom dvadeset drugog rođendana Televizije Pink, a mnogi su bili iznenađeni njegovim izgledom.

Primetno je da pevač ima više kilograma nego na početku svoje karijere, a nasuprot tome manjak kose – Marović više nema modernu frizuru, već je izuzetno kratko ošišan, pa ga pojedinci nisu prepoznali među mnogobrojnim zvanicama.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track