BIVŠA MISICA APELUJE: Redovno idite kod doktora! Saznanje da bolujete od raka ne sme da vas uplaši
Foto: Printskrin/Instagram

Poslala poruku svim ženama

BIVŠA MISICA APELUJE: Redovno idite kod doktora! Saznanje da bolujete od raka ne sme da vas uplaši

Stars -

Nekadašnja misica Dijana Karić glavna je tema medija zbog načina na koji je uz pomoć bloga pokušala da ohrabri sve žene koje kao i ona vode borbu sa rakom.

Dijana je nedavno objavila video na Instagramu u kom je otkrila da se godinu dana bori sa invanzivnim kancerom materice. Veliku podršku pruža joj suprug Stefan Karić, a iz ljubav prema oboleloj supruzi obrijao je glavu, nakon što je Dijana zbog hemioterapije ostala bez kose.

(VIDEO) OGLASIO SE MUŽ MISICE KOJA SE BORI SA RAKOM: Najmanje je bitno šta ja radim za MOJU ŽENU!

"Nema potrebe da se plašimo reči karcinom, ni reči rak, kancer, ni broja metastaza... ničega... sve je to nešto što je izlečivo", rekla je Dijana.

Ono što je neizostavano da bi bila jača i borila se protiv bolesti je podrška okoline."Jako je bitno da oko sebe imamo pozitivne ljudi i samo pozitivne stvari. Naravno, porodica je najveća podrška, partner i prijatelj", ispričala je u emisiji Ekskluziv. Dijana apeluje na sve dame da redovno odlaze kod doktora, a one koje su već suočene sa problemom, da ni jednog dana ne pokleknu, već istarju u borbi i izađu kao pobednice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track