BIVŠI PEVAČICIN MUŽ OTKRIVA: Lepa nema decu zbog greške lekara prilikom abortusa!
Foto: Kurir Arhiva/Jelena Obradović I Stefan Jokić

Voleo je i nije mu smetalo

BIVŠI PEVAČICIN MUŽ OTKRIVA: Lepa nema decu zbog greške lekara prilikom abortusa!

Stars -
Drugi suprug kraljice narodne muzike Vlada Perović otvorio dušu za Kurir Stars i ispričao tajnu o kojoj njegova prva supruga godinama nije želela da govori

Lepa Lukić u karijeri je postigla sve, pa je zbog svog specifičnog glasa i vanvremenskih hitova dobila titulu kraljice narodne muzike, ali u privatnom životu patila je što nema decu, pa je majčinsku ljubav pružala mališanima u svom okruženju.Legendarna pevačica u intervjuima je izjavljivala da nema naslednike zbog zdravstvenih problema, međutim, njen drugi suprug Vlada Perović za Kurir Stars otkriva da Lepa nije mogla da postane majka zbog greške lekara prilikom abortusa! - Pre nego što smo uplovili u bračne vode, Lepa je imala abortus. Lekari zahvat nisu dobro izveli, imala je komplikacije posle toga, i od tada više nije mogla da ostane u drugom stanju. Meni nije smetalo što nismo imali naslednike, jer sam je istinski voleo. Ona je svoju tugu sakrila za javnost, a u sebi je duboko i iskreno patila. Dugo je sebe krivila zbog svega, nosila je tu krivicu na duši godinama. Nadam se da je uspela da se izbori s tim, da je oprostila sebi - kaže Perović za Stars.

Lepa Lukić foto Kurir arhiva/Jelena Obradović
Lepa Lukić foto Kurir arhiva/Jelena Obradović

I sama Lepa pričala je o svom bolu.- Majčinstvo je moja neostvarena želja, rak-rana. Kad sam bila mlada, pevala sam i bolovala jer sam svega imala, samo sreće nisam. Čak i neke moje pesme aludiraju na osećanja koja me prožimaju zbog te patnje, a jedna od njih glasi: „Život tužan ja provodim sama, pesme pevam često u suzama, pesma mi je ponos, uteha jedina, mesto ćerke, mesto sina“ - otkrila je Lepa svoj bol u jednom intervjuu.Njen drugi muž kaže da je život s Lepom Lukić, koja je u to vreme bila najveća zvezda bivše Juge i žena za kojom su svi uzdisali, bio prelep.- Deset godina sam mlađi od Lepe i imponovalo mi je što sam kraj sebe imao takvu ženu. Želeo sam s njom punu kuću dece, njoj je bilo teško što to nikad neće imati, ali borila se s tim kao lavica i pružala ljubav tuđoj deci. Tako smo često kod nas dovodili ćerku Zorice Brunclik. Lepa ju je čuvala i pazila kao da je njena, igrala se s njom, kupovala joj sve. I devojčica s kojom je otpevala hit „Naslednica“ bila joj je kao dete - otkriva Vladimir i dodaje da razlog rastanka s pevačicom nije bilo to što nisu imali decu.- Razišli smo se kad smo osetili da se među nama ugasila ljubav, kad smo postali drugari. Ona će za mene uvek biti nacionalni simbol i večita kraljica - poručuje Perović.Do komentara Lepe Lukić nismo uspeli da dođemo jer je kraljica narodne muzika na putu i nije se javljala na telefon.

Vlada: Lekari nisu dobro izveli zahvat, imala je komplikacije i više nije mogla da zatrudni
Vlada: Lekari nisu dobro izveli zahvat, imala je komplikacije i više nije mogla da zatrudni

UtehaLUTKA KAO ZAMENA ZA BEBUPoslednjih pet godina Lepa se ne odvaja od tamnopute lutke. Dala joj je ime Milica i kupuje joj stvari u radnjama za bebe. U njoj je ova igračka probudila istinske emocije.- Uvek je pre spavanja uzmem u naručje, a kad se vratim s nastupa, tepam joj: „Otišla mama i ostavila bebu, sram je bilo!“ Ponekad se ponašam kao da je živa, pa je, s vremena na vreme, prebacim na stomak jer mislim da će je leđa boleti. Popunila je veliku prazninu u mom životu, to je najveći trofej koji sam dobila - ispričala je Lepa pre nekoliko godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track