BIZNISMEN DALIBOR MINJIN ZA KURIR: Ne znam ni Staniju ni njenu majku!
Foto: Stefan Jokić

Afera „keva“: Žrtva neslane šale

BIZNISMEN DALIBOR MINJIN ZA KURIR: Ne znam ni Staniju ni njenu majku!

Stars -

Ime biznismena Dalibora Minjina iskorišćeno u aferi koju mu neko pakuje u Rumi, gde živi i mama poznate starlete i pobednice „Farme“

Krađa identiteta je postala skoro uobičajena širom sveta, a u Srbiji je to doživeo skaut menadžer Dalibor Minjin, čije su ime iskoristili za aferu s majkom starlete Stanije Dobrojević.U Rumi, gde žive i on i porodica Dobrojević, uveliko se priča da je Minjin u šemi sa Slavicom Dobrojević.- Ne znam kako su mene doveli u vezu s tom Slavicom. Ja samo iz priče znam za tu porodicu, na televiziji sam video njenu ćerku.

Nisam veterinar, ja sam biznismen, a kako su mi rekli, Stanijina majka je s nekim veterinarom. Bavim se ozbiljnim poslom, ja sam skaut menadžer i meni ovakve afere ne trebaju - kaže Minjin za Kurir.

Uvek neki skandali... Stanija sa majkom Slavicom
Uvek neki skandali... Stanija sa majkom Slavicom

Tvrdi da mu je priča nanela veliku štetu.- Neko je iskoristio moje ime ne razmišljajući o posledicama koje ja sada trpim. U kompaniji je pokrenut disciplinski postupak protiv mene zbog rušenja morala. Do okončanja postupka sam na odmoru. Molim poslodavca da ima razumevanja, preda mnom je školska godina i moram pribaviti sredstva za dvoje dece - tvrdi Dalibor Minjin i kaže da ga se porodica maltene odrekla, ali da ipak neko veruje u njega.- Jedinu podršku dobio sam od sina Minje (14). On i ja smo stalno zajedno - kaže Dalibor, dok ga njegov naslednik ponosno gleda.- Moj tata to nikada ne bi uradio. Mi smo složna porodica - rekao je mali Minjin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track