ZORANNAH SE NALUPETALA: O blamu srpske blogerke u Milanu priča celi svet
Foto: Printskrin

Nasela na podvalu

ZORANNAH SE NALUPETALA: O blamu srpske blogerke u Milanu priča celi svet

Stars -
Na pitanje da li bi nosila šešir koji je dizajnirao Kabuz Bin Said Zorana je rekla da verovatno bi, ne znajući da je Bin Said sultan Omana

Poznata srpska modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah je otišla na Milansku nedelju mode i nasela na najnoviji internet trend.

Pošto nije tajna da modne revije i izložbe posećuju i oni kojima je stalo samo da budu viđeni, a ne da nešto vide, na internetu vlada trend postavljanja lažnih pitanja posetiocima takvih dešavanja. Tako, na primer, nekoga ko se predstavlja kao vrhunski poznavalac mode pitaju kako im se sviđa šešir Kabuza Bin Saida, a oni odgovore da je sjajan, ne znajući da to nije nikakav dizajner, već sultan Omana!

Baš to se desilo Zorani Jovanović, poznatoj i pod blog nadimkom Zorannah!

Pitali su je "kako joj se sviđa manga moda Keiča Kimure?" Na šta Zorana kao iz topa odgovara da ga obožava, a ne zna da je to crtač manga animiranih filmova. Na pitanje da li bi nosila šešir koji je dizajnirao Kabuz Bin Said Zorana je malo čekala, pa rekla da verovatno bi. Bin Said je sultan Omana.

Kasnije je kao iz topa odgovorila da joj se jako sviđa rad mladog Domenika Lupatelija, koji je inače bio Italijanski revolucinar u 19. veku. Videla je njegov rad i misli da je neverovatan.

http://www.youtube.com/watch?v=eZM-eG-SZ_A
Zorannah zarađuje i do 5.000 evra mesečno

Zorana Jovanović je krajem 2013. imala dnevno zaradu između 20.000 i 40.000 posetilaca na blogu, video klipovi na Jutjubu imaju prosečno između 10.000 i 30.000 pregleda, a najgledaniji preko 70.000 pregleda, ima skoro 80.000 fanova na Fejsbuku, preko 79,930 Instagram pratilaca, skoro 9.000 Tviter pratilaca...

Zorana ima svoj online šop, ima svoj realni Pop-Up Shop, a od samih blog postova mesečno zarađuje između 1.000 i 5.000 evra, u zavisnosti od broja klijenata tog meseca. Ona dnevno radi na blogu između 5 i 10 sati, od čega pola vremena troši na email poruke i komentare na logu i FB. Zorana je danas osoba koja direktno najviše zarađuje od svog bloga u Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track