BLAM ZA BLAMOM: Sofija prvo čestitala Božić, a zatim se posvađala sa pratiocima!
Foto: Printskrin/Instagram

Prgava

BLAM ZA BLAMOM: Sofija prvo čestitala Božić, a zatim se posvađala sa pratiocima!

Stars -

Manekenki Sofiji Milošević juče su se na društvenim mrežama svi smejali kada je umesto Vaskrsa čestitala Božić. Međutim, nakon što je krenula da se šali na svoj račun, manekenka se posvađala sa jednim svojim fanom.

Devojka fudbalera Adema Ljajića nije se uvredila što zbog prozivki na internetu već je rešila da se sama našali na svoj račun.

Ona je objavila fotografiju sa uskršnjim zekom, i pored napisala: "Zdravo, Deda Mraze." I dok su je ovim gestom nasmejala i oduševila pojedine fanove, bilo je i onih kojima ovaj gest nije bio zanimljiv. Tako se upustila u raspravu na Instagramu sa jednim pratiocem.

"Dobro je, pogrešila si, ne moraš sad na sva zvona da pričaš kako je "Božić". Smešno je prvi put, deseti već postaje dosadno. Gledam te jer se dobro oblačiš, ali humor ti nije jača strana", poručio joj je jedan pratilac, a ona nije odolela da mu odgovori.

"A ti me očigledno gledaš i sa lažnog i sa pravog kada sam ti toliko dosadna, hvala na pažnji. Hvala bogu da se onda dobro oblačim pa me ti pratiš, presrećna sam", poručila mu je Sofija.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ROMANTIČNI ODMOR U FIRENCI: Sofija odmara u krilu svog dečka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track