BLUDNIK: Rado, otvori oči, Haris te i dalje vara!
Foto: Dragan Kadić

Pevačeva ljubavnica žali Manojlovićevu

BLUDNIK: Rado, otvori oči, Haris te i dalje vara!

Stars -

Kurir došao u posed nove prepiske u kojoj Berković ugovara seks sa anonimnom devojkom s kojom se video u Budvi

Kurir je ponovo uhvatio Harisa Berkovića u prevari! Zvezda „Granda“ imala je aferu s jednom devojkom u Budvi, opet iza leđa devojci Radi Manojlović!Nakon što je magazin Kurir Stars u sredu objavio prepisku pevača sa nepoznatom devojkom na Fejsbuku Kuriru se javila se devojka iz Budve.- Haris je Radu prevario sa mnom, i to pre samo nekoliko dana! Ne želim vezu s njim, ali želim da Radi otvorim oči - rekla nam je Harisova ljubavnica, koja je molila da joj ne objavljujemo ime.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Svoje tvrdnje o bliskom susretu s Berkovićem potkrepila je porukama koje je sa njim razmenjivala pre viđanja.- Verujem da si vrsna u krevetu i jedva čekam da te probam - napisao joj je Haris, a ona je odmah prihvatila tu ponudu.- I ja tebe. Javi mi se, molim te, želim da te zadovoljim u potpunosti. Kupila sam kostim medicinske sestre. Ajde u BD (Budvu). Jedva čekam da uroniš u moju vrelu mačkicu. Od kada sam te videla prvi put, ne mogu da te zaboravim, stalno te zamišljam na meni i u meni - glasile se perverzne poruke koja je devojka uputila Berkoviću.

Mladi pevač nije ostao imun.- Mala, želim da te zadovoljim na sve načine - napisao je Haris.Nakon toga su se, tvrdi devojka, njih dvoje videli, a pevač je ispunio obećanje. Pokušali smo da dobijemo komentar Rade Manojlović, ali ona nije odgovarala na naše poruke. Haris je ostao nedostupan do zaključenja ovog broja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track