BOJ SE NASTAVLJA: Saša Popović i Željko Mitrović u DECEMBRU kreću u TV RAT, evo šta spremaju
Foto: Damir Dervišagić

Nekad partneri, sad žestoki suparnici

BOJ SE NASTAVLJA: Saša Popović i Željko Mitrović u DECEMBRU kreću u TV RAT, evo šta spremaju

Stars -

Televizija "Pink" i "Grand" produkcija svake subote uveče takmiče se čiji muzički projekat je gledaniji, a tako nešto nas očekuje i krajem godine.

Naime, Saša Popović i Željko Mitrović spremaju iste muzičke projekte za decembar, a to su festivali. Već je najavljeno da je u pripremi treći "Pinkov" festival, koji je zakazan za novembar, odnosno decembar, a poslednjeg meseca u godini bi trebalo da bude održan i šesti "Grand" festival. Popović na svake dve godine publici podari "Grand" festival, te su velike šanse da tradiciju ne prekine.

ŠTA IH OČEKUJE POSLE RASKIDA SARADNJE: Mitroviću sve po planu, Popoviću mogući problemi?

Foto Zorana Jeftić
Foto Zorana Jeftić

"Pinkove" i "Grandove" zvezde uveliko snimaju pesme kojima će se predstaviti na muzičkom festivalu svoje matične kuće, a Popović i Mitrović dogovaraju i učešća nekih velikih imena. To bi mogao da bude neko od članova žirija "Pinkovih zvezda", odnosno "Zvezda Granda".

MEDIJSKI RAT: Mitrović sprema osvetu Saši i Breni!

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Podsetimo, na prošlogodišnjem "Pinkovom" festivalu nagradu žirija osvojila Vesna Zmijanac, a nagradu publike zahvaljujući najvećim brojem SMS glasova Dara Bubamara.

Damir Dervišagić
Damir Dervišagić

Na poslednjem "Grandovom" festivalu trijumfovala je Snežana Đurišić, drugo mesto osovjila je Milica Todorović, a treće Dejan Matić.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja