BOJANA SE ZAMALO UGUŠILA GREŠKOM FARMERA: Tražila sakrivenu pumpicu jer se borila za vazduh!

Zabrinula se za svoje zdravlje

BOJANA SE ZAMALO UGUŠILA GREŠKOM FARMERA: Tražila sakrivenu pumpicu jer se borila za vazduh!

Stars -
Kako su farmeri prethodnog dana tražili hranu koju su krili, potpuno su istumbali garderobu, pa Bojanina pumpica više nije bila na mestu na kojem ju je ostavila

Bojana Stamenov, koja se trenutno nalazi u rijalitiju „Farma“, zamalo se ugušila. Pevačica, koja inače ima problem sa dijabetesom, zbog čega pije lekove, dodatno je uništila zdravlje nerviranjem na imanju, zbog čega je imala i napad astme.

Da stvar bude gora, u trenutku kada je Bojana osetila da ne može da diše i potpuno izgubila dah, potrčala je do ostave sa garederobom, gde je ostavila pumpicu.

Međutim, kako su farmeri prethodnog dana tražili hranu koju su krili, potpuno su istumbali garderobu, pa Bojanina pumpica više nije bila na mestu na kojem ju je ostavila.

Već potpuno prebledela i bez daha, pevačica je dobila i aritmiju, zbog čega je samo sela na pod. Kada su videli da joj je loše, farmeri su se uspaničili i počeli da bacaju sve stvari na pod kako bi joj pomogli da nađe pumpicu. Na sreću, u jednom trenutku lekoviti raspršivač je pao na pod i Stamenova je uspela da udahne jednu dozu."Još se ne osećam dobro, morala sam da odspavam malo i da ležim jer sam se mnogo uplašila kada mi se dogodio napad astme, a nisam mogla da nađem pumpicu. Najgore od svega je što mi se srce uzlupalo, a imam dijabetes, koji je sve to pogoršao", zabrinuto je ispričala pevačica.

Foto Aleksandar Jovanović
Foto Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track