BOJANA STAMENOV SE NIJE KUPALA 9 DANA: Pevačica širi prirodne mirise!

Vonja

BOJANA STAMENOV SE NIJE KUPALA 9 DANA: Pevačica širi prirodne mirise!

Stars -
Farmeri primetili da evrovizijska predstavnica ređe prilazi buretu, dok je Stamenovljeva to priznala i poručila da će pod tuš tek kad izađe sa „Farme“

Pevačica Bojana Stamenov nije se kupala otkako je došla na „Farmu“, a posle devet dana provedenih bez dodira sa vodom i sapunom, priznala je da to i ne planira dok ne napusti rijaliti.Nije poznato zbog čega se evrovizijska predstavnica odlučila na ovakav potez, ali pojedini ukućani su primetili da Bojana ređe prilazi buretu u kome se svi kupaju. Zbog toga je etiketirana kao neko ko ne vodi računa o ličnoj higijeni.Potvrdila sumnje- Okupaću se kad izađem sa Farme - na kraju je u jednoj raspravi ona i potvrdila sumnje ostalih farmera.

Kupatilo u Lisoviću... Ovo bure Bojana zaobilazi u širokom luku
Kupatilo u Lisoviću... Ovo bure Bojana zaobilazi u širokom luku

Inače, Bojana nije jedina ukućanka koja ne vodi računa o sebi. Naime, Nela Bijanić devet dana nije oprala kosu. Pevačica je rekla da je kao zamenu za vodu i šampon ponela puder za suvo pranje, kojim održava higijenu glave. Podsetimo, i Maja Nikolić u prethodnoj sezoni „Farme“ nije prala kosu više od dve nedelje dok joj nisu doveli njenog omiljenog frizera.Pošto je Bojana u rijalitiju, te do nje ne možemo doći, pozvali smo Tijanu Stamenov, koja ne može da poveruje da se njena rođena sestra baš ne kupa:Neverovatno, ali istinito- Verujem da se šalila kad je to rekla. Na sve ostalo nemam komentar - poručila je Tijana.

Drži Ginisov rekordIZRAELAC IZDRŽAO 60 GODINAAmou Hadži (80) iz Izraela nije se kupao 60 godina i teško da će ga u ovome neko nadmašiti. Ljubavni neuspesi bili su razlog da odbija da se tušira. Ima averziju i prema čistoj hrani i piću. Voli trulo meso uginulih životinja, omiljena hrana mu je trulo bodljikavo prase, a voli da miriše i životinjske fekalije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track