BOJKOTUJE MAMU? Aleksandra Subotić NIJE DOŠLA na Ljubinu žurku! Razlog će vas IZNENADITI!
Foto: Printscreen, Facebook

Imala je važnija posla

BOJKOTUJE MAMU? Aleksandra Subotić NIJE DOŠLA na Ljubinu žurku! Razlog će vas IZNENADITI!

Stars -

Ljuba Pantović sinoć je posle mesec dana napustila zemunsku vilu, njen odlazak mnoge je rastužio, a neke od učesnica su se i rasplakale. Dalila Mujić i Jelena Krunić sa kojima se Ljuba najbolje slagala, ispratile su je u suzama, dok je njena ćerka Aleksandra Subotić uspela da ostane čvrsta.

Ona se kasnije pravdala da to što ne plače ne znači da joj nije žao. Da je odnos između majke i ćerke ostao pomalo zagonetan, potvrđuje i činjenica da se Aleksandra Subotić pre nekoliko dana, nije pojavila na rođendanskoj proslavi svoje majke.

TOP 5: Najlepše žene svih sezona "Parova"!

Naime tek desetak minuta pred kraj, kada je žurka već bila završena Aleksandra se pridružila ostalima. Atmosfera na žurki je bila odlična, svi su se veselili i đuskali uz živu muziku, čak i profesorka Smilja Janković koja je neprestano u konfliktu sa Ljubom.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Nažalost, jedina koja se pored Miljane Kulić i Vesne Rivas do samog kraja nije pojavila na ovoj proslavi je njena ćerka Aleksandra Subotić. Ona je sve vreme sređivala frizuru i šminkala se, a fizički izgled očigledno joj je u tom trenutku bio važniji od toga da bude uz majku.

Bonus video

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja