BORA ČORBA NUDIO SEKS PEVAČICI FOSILA: Sanja, dođi da te kresnem!
Foto: Nemanja Pančić, Printscreen

Hit

BORA ČORBA NUDIO SEKS PEVAČICI FOSILA: Sanja, dođi da te kresnem!

Stars -

Roker se pre mnogo godina u pijanom stanju udvarao lepoj Hrvatici, koja nije bila nimalo oduševljena njegovim gestom

Bora Đorđević silno je želeo seks sa Sanjom Doležal, ali ga je ona odbila, saznaje Kurir.- Čorba često priča anegdotu kako je ladno zvao na seks budući pop zvezdu Sanju iz Novih fosila. Mnogo mu se dopala, bila je seksi, mlada, ali ga je ona oduvala - kaže izvor Kurira blizak rokeru.Bio sam cirkeĐorđević nije odgovarao na naše pozive, ali je o ovom događaju pričao u emisiji „Goli život“ pre nekoliko godina.- U pitanju je jedna poznata pevačica iz Hrvatske. Bila je okružena frajerima sa svih strana. Ja sam bio malo cirke... I onda sam je lepo pitao: „Hoćeš li da se mi kresnemo?“ A on je rekla: „Jao, bože sačuvaj, sram te bilo! Kakav si prostak.“ Međutim, ja sam joj onda objasnio da nisam prost, jer sam jedini otvoreno rekao šta želim. Ovi oko nje hoće isto to, ali niko ne sme da pita - rekao je frontmen Riblje čorbe, ali tada nije rekao o kojoj je koleginici reč.

Ko bi joj odoleo... Sanja Doležal iz vremena kad se dopala Bori
Ko bi joj odoleo... Sanja Doležal iz vremena kad se dopala Bori

Skinula se gola

Međutim, u svojoj knjizi „Šta je pesnik hteo da kaže“ otkrio je da je u pitanju Sanja Doležal.- Mlada pevačica benda Sanja Doležal skinula se gola i skočila u bazen. Kad sam mnogo pijan, sklon sam da pravim gluposti. Bio sam u toj fazi i nisam se preterano sekirao - kratko je opisao roker susret s fatalnom lepoticom.

Slobodna shvatanjaVOLI SEKS NA JAVNIM MESTIMASanjin susret s Borom desio se na Tašmajdanu sredinom osamdesetih, kada je Doležalova imala dvadesetak godina. Đorđević je u to vreme već bio velika zvezda, a Sanja tek na početku pevačke karijere. Od tada pa sve do danas ona se nije mnogo promenila. Bar što se tiče slobodnog ponašanja. Pre nekoliko godina Sanja je izjavila da voli seks na javnim mestima i da vrlo rado nosi čipkasti donji veš.

Ivan Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track