BORIS PETROVIĆ U KUĆI ŽALOSTI PORODICE DIJANE SAVANOVIĆ: Pevač došao da izjavi saučešće zbog masakra
Foto: Printskrin

Učesnik Prvog glasa Srbije

BORIS PETROVIĆ U KUĆI ŽALOSTI PORODICE DIJANE SAVANOVIĆ: Pevač došao da izjavi saučešće zbog masakra

Stars -

Zvezda druge sezone takmičenja “Prvi glas Srbije” Boris Petrović došao je Žitište kako bi izrazio saučešće porodicama ubijenih u masakru u Žitištu.

Podsetimo, on se našao u blizini kafića u kom se dogodio masakr, a nekoliko minuta pre tragedije, video je Sinišu.

Pevač je došao da izjavi saučešće i porodici Dijane Zlatić, koja je ubijena zajedno sa još četiri osobe na “Chicken festu” nakon metaka koji je ispalio njen suprug Siniša Zlatić.

Sam Boris bio je prisutan kada se ovaj nemili događaj desio.

"Pitao sam Sinisu šta ima, jer sam ga je sreo u obližnjem mestu. Pio je pivo, jeo pljeskavicu i delovao je normalno", naveo je Petrović.

On ispričao da je tamo bilo oko 200 ljudi je bilo tamo. Boris i njegovo društvo su hteli da napuste kafić, ali su i na kraju ostali ipak. Trebalo je da sednu gde je bila Dijana jer je kad su dosli bilo je prazno, ali posle su ga oni zauzeli.

"Kao petarde da su bile, svi počeli da beže, ja sam ženu povukao i rekao joj da beži… Ja hteo da se vratim da vidim šta je sa društvom, ali mi nisu dali odmah… Posle smo svi bili tu, hitna iz Zitišta je stigla odmah, a iz Zrenjanina posle 40 minuta, policija je odmah dosla takođe… Strašno je, bilo je dosta maloletnica, možda je uzrok što je mala iz Karađorđeva preminula jer nije bilo hitne i nije se odmah reagovalo… Neću da grešim dušu, ali možda… Kriva je država što nam jos nije obezbedila bar dva, tri vozila", rekao je Boris Petrović.

Foto printskrin
Foto printskrin

(Telegraf/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track