BORKO ŠUTNUO KAĆU ŽIVKOVIĆ PREKO TELEFONA: Fudbaler Rada nije smeo pevačici na oči!
Foto: Damir Dervišagić

KLINAČKE FORE

BORKO ŠUTNUO KAĆU ŽIVKOVIĆ PREKO TELEFONA: Fudbaler Rada nije smeo pevačici na oči!

Stars -

Veselinović napao Živkovićevu zbog navodnih priča da ga vara, ali zapravo je to on smislio kako bi imao izgovor za raskid, pošto s pevačicom nije hteo ozbiljnu vezu

Borko Veselinović pre tri nedelje je ostavio Kaću Živković, i to preko telefona! Fudbaler se nije udostojio ni da se vidi s pevačicom i onda raskine njihovu dvomesečnu vezu, već je to uradio „preko žice“.Iako ne žele javno da govore o detaljima kraha njihove romanse, Kurir je od Kaćine prijateljice saznao da se Veselinović prema bivšoj devojci nije poneo džentlmenski. Čak je izmislio i priče o njenoj prevari samo da bi je ostavio.Bez ozbiljnih planovaA, zapravo, pravi razlog je to što fudbaler Rada nakon razvoda nije hteo ozbiljnu vezu. Njemu je zvezda „Granda“ bila samo avantura, iako je drugačije govorio u intervjuima.- Borko ne želi da se veže ni za jednu devojku. S Kaćom mu jeste bilo lepo, ali nikakve ozbiljne planove nije imao s njom. Njegove izjave da planiraju brak bile su lažne. Kad je rešio da je ostavi, pozvao je Kaću i napao je da mu je neverna. Iako ga je ona uveravala da su to samo tračevi i da u njenom životu osim njega ne postoji drugi muškarac, on je rekao da ne želi više da bude s njom. Izgleda da je on izmislio tu priču kako bi mu bilo lakše da raskine - navodi naš dobro obavešten izvor blizak pevačici i dodaje:- On i dalje širi priču po gradu da ga je Kaća varala. Prijateljima je rekao da ga ona ne zaslužuje i da neće dozvoliti sebi da ga pravi budalom. Oni su mu ionako sve vreme pričali da je Kaća pevaljka koja ide od jednog do drugog muškarca - završava naš izvor.

Ne vraća se na staro

Pozvali smo Borka za izjavu, ali on nije odgovarao na naše pozive.Pozvali smo i Živkovićevu i ona je potvrdila naša saznanja.- Zaista se ne bih vraćala na nešto što je gotovo. Borko i ja nismo više zajedno, on je izabrao da veruje drugima. Ne znam šta je pozadina svega toga, a iskreno, i ne zanima me - rekla je folkerka za Kurir.

Nije je voleoLOLA SE ZBOG KAĆE UDALJIO OD BORKABorko Veselinović je zbog veze s Kaćom ostao bez pojedinih prijatelja. Od njega se udaljio i Milan Lola Smiljanić, s kojim se druži godinama. Iako od samog početka nije imao ozbiljnih namera s Kaćom, Veselinović je ipak s njom provodio dosta vremena, pa je zapostavio drugare. To je dovelo do toga da se njihov odnos poremeti. Veselinović sada, kad je raskrstio s pevačicom, pokušava da ponovo bude blizak sa Smiljanićem i još nekolicinom prijatelja.

Menja poznate ciceI NJIH JE BRZO OSTAVIOPodsetimo, Borko je pre Kaće bio u vezi sa dve starlete. S Hrvaticom Barbarom Šegetin proveo je nekoliko meseci u vezi, ali ona je više bila u rijalitiju „Veliki brat“ nego s njim. Ubrzo pošto se vratila u spoljni svet, on ju je ostavio. Imao je i avanturu s Natašom Šavijom, posle čega je smuvao pevačicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track