BOSANAC ŽESTOKO OPLEO PO KARLEUŠI: Jelena, ti si kokoška! Njen odgovor na PROZIVKU je HIT!
Foto: Aleksandar Jovanović, Dragan Kadić

Novi sukob u "Zvezdama Granda"

BOSANAC ŽESTOKO OPLEO PO KARLEUŠI: Jelena, ti si kokoška! Njen odgovor na PROZIVKU je HIT!

Stars -

Dragan Stojković prozivao JK da je matora, a potom je Marija Šerifović vikala na nju zato što pušta kandidate zbog lepote, a ne zbog pevanja

Dragan Stojković Bosanac i Marija Šerifović poludeli su zbog Jelene Karleuše, pa nisu birali reči i ton kada su joj se obraćali.Harmonikaš je u „Zvezdama Granda“ rekao pevačici da je matora kokoška, dok je pobednica Evrosonga vrištala na nju što brani i pušta kandidate u sledeći krug zbog lepog izgleda, a ne pevanja.- Ti si kokoška za supu! - rekao je Bosanac Karleuši, koja je ostala iznenađena.Očuvan automobilStojković nije želeo da potpaljuje vatru, pa joj se pravdao da je to kazao „milozvučno“, ali JK ipak nije uspela da prećuti.- Milozvučno da sam kokoška za supu?! - upitala ga je Jelena, a harmonikaš se „branio“:- Ti meni deluješ kao dobar, fini automobil, očuvan!Jelena je posle samo nekoliko minuta upala u konflikt i s Marijom, jer je branila kandidate koji nisu zvučali najbolje.- Kakvo samopouzdanje, ženo?! - vikala je Šerifovićka na JK, koja je pokušala da joj objasni da učesnica i nije tako loša.HisterijaMarija je nastavila da histeriše.- Hitno joj ugasite bubicu, sad, odmah! - drala se pevačica, a potom udarala šakama o sto.Kada je Marija stala pored Karleuše, ona je ustala sa stolice i napala Šerifovićku da kandidati svaki put biraju teške pesme, pa nije ni čudo što neki od njih loše prolaze.

JK ODBRUSILA LUKASUSpremam se satima da bih bila prava KarleušaAca Lukas kritikovao je Jelenu Karleušu i Mariju Šerifović što uvek poslednje dolaze na snimanje emisije, pa zbog njih dve sve kasni.- Ja sam u žbunu kod rampe. Šalu na stranu, za razliku od Ace i Marije, ja imam tonu nadogradnje i šminku i moram da se pretvorim u Jelenu Karleušu, a za to mi treba nekoliko sati - rekla je Jelena i najavila duet sa Acom Lukasom.

E.K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OTKRILA SVE: Karleuša ZATRESLA binu u NJUJORKU, a GOLA GUZA je izletela iz haljine!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja