BRAK ŠAULIĆEVIH IPAK PUKAO ZBOG CUCE: Goca izbacila Šabana iz kuće!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Krah braka

BRAK ŠAULIĆEVIH IPAK PUKAO ZBOG CUCE: Goca izbacila Šabana iz kuće!

Stars -
Pevačeva supruga pokušala da oprosti njegovu aferu sa Cucom, ali je posle tri godine otkako se pročulo za preljubu odlučila da ga ostavi

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić već nekoliko meseci ne živi u svom domu u Beogradu, već u vikendici u Krčedinu, jer ga je supruga isterala iz kuće! Razlog za krah braka je Šabanova afera sa pevačicom Cucom, koju je Gordana Šaulić prvo htela da oprosti, ali pošto ta priča ne jenjava skoro tri godine, odlučila je da stavi tačku na 40 godina dugu bračnu zajednicu i da od sada svako ide svojim putem.Prema saznanjima Starsa, bilo je samo pitanje dana kada će Goca dići ruke od svega jer je Šabanova ljubavnica Ivona Negovanović Cuca i dalje prisutna u njegovom životu, ali i u medijima, kojima deli intimne detalje veze s pevačem.

- Znajući Gordanu, za njihov brak više nema spasa jer kad ona nešto odluči, to tako mora da bude, a sad je odlučila da ostavi Šabana. Brak im je, razumljivo, bio nestabilan otkako se saznalo da je muž varao s tom pevačicom, pokušala je da glumi idilu, ali više ne može. Shvatila je i da ga više ne voli, niti više može da živi s njim u istoj kući i rekla mu je da kupi prnje i ide u Krčedin da živi - kaže izvor Starsa blizak porodici Šaulić.Šaban nije imao kud, uradio je kako mu je supruga rekla i već nekoliko meseci boravi van Beograda i samo zbog obaveza i dece dođe u glavni grad. Razlaz s Gocom mu je teško pao i to su primetili i oni koji ga površno poznaju.

- Sećam se kakav je Šaulić bio u prethodnim sezonama „Zvezda Granda“. Uvek raspoložen, nasmejan, zezao se sa svima. Sad samo ćuti, pali cigaru za cigarom, pije, tužan je i namršten. Pitali smo se šta mu je, a onda smo čuli glasine da ga je ostavila žena - rekao nam je izvor iz „Granda“.Šaban Šaulić je konstantno odbijao naše pozive, pa smo ostali uskraćeni za njegov komentar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track