BRANKA NE ŽELI DA ČUJE ZA RODITELJE: Mladen poslao poruku njenom ocu, pa otkrio datum venčanja!
Foto: Printskrin

Veselo u vili Parova

BRANKA NE ŽELI DA ČUJE ZA RODITELJE: Mladen poslao poruku njenom ocu, pa otkrio datum venčanja!

Stars -

Mladen Vuletić verio je Branku Okuku bez obzira na sve! Naime, Brankin otac, Mladen Okuka protivio se ovoj vezi od samog početka, a čak je i pretio da će zaustaviti veridbu.

Produkcija rijaltiija je obezbedila veliki prsten, Mladen je kelknuo ispred Branke i zaprosio je. Nakon što je pristala da se uda za Mladen, Braka je rekla da ju je pogodilo to što je otac nije podržao, kao i da ne želi da čuje za svoju porodicu do kraja rijalitija.

"Prelep je prsten, ja sam prezadovoljan atmosferom i ljudima. Hvala produkciji što je sve organizovala, ja sam baš jako srećna" rekla je Branka i dodala da joj nedostaje podrška roditelja.

"Ako ne mogu da shvate ove stvari neću ni ja njih da razumem. Samo mi pritisak stvaraju, želela bih da se ne čujem sa njima do kraja rijalitija, ovu priču da izguram sama", rekla je Branka. Kada su se slegli utisci, Mladen je pozvao gledaoce da budu uz njih i na dan svadbe, 11. juna.

"Nastavljamo da se volimo do finala. Ostanite uz nas, uživajte u našoj ljubavi, 11. juna je svadba" rekao je Mladen. On je takođe imao poruku i za Branknog oca.

"Hteo bih da poručim Brankinom ocu, da se ne brine, da ću je čuvati", rekao je Vuletić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 5: Najžešće seks akcije u Parovima do sada!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track