BRANKA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE: Mog oca su hapsili zbog PODVOĐENJA MALOLETNICA I TRGOVINE LJUDIMA!
Foto: Printskrin

Mutne radnje u motelu

BRANKA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE: Mog oca su hapsili zbog PODVOĐENJA MALOLETNICA I TRGOVINE LJUDIMA!

Stars -

Učesnica rijalitija "Parovi", Branka Okuka otkrila je javnosti da je njen otac hapšen zbog sumnje da se u njegovom motelu u Višegradu odvijala trgovina ljudima, prostitucija i podvođenje maloletnica.

Naime, kako je i sama Branka posvedočila, te 2008. godine čak 15 specijalaca sa fantomkama i puškama privelo na saslušanje, ali je posle pušten jer je dojava bila lažna.

U emisiji "Upoznajte Parove" gosti su pitali Branku šta se desilo 2008. sa njenim ocem i čime se bavio, a ona nije ništa krila:

"Moj otac se od 2002. bavi privatnim biznisom kad je sagradio motel i restoran. Upala nam je SIPA (Agencija za istrage i zaštitu BiH) u kuću zbog nameštaljke jednog privatnika koji je držao motel preko puta našeg. Te godine je stigla dojava kako se u našem motelu odigrava prostitucija, a o tome su pisale i novine. Upala nam je SIPA, bilo je strašno, a tata ih je posle tužio. Nikad taj trenutak neću zaboraviti kada ti 15 ljudi sa fantomkama i puškama upadne u kuću. Imali su pravo čak i da pucaju. Odveli su oca u Sarajevo na ispitivanje. Odneli su nam sva dokumenta, kompjuter, kasete… Na kraju se sve dobro završilo i dokazano je da ta prostitucija nije bila u našem lokalu, već u nekom drugom. Zbog podvođenja maloletnica je pet godina zatvora dobio moj profesor koji mi je u srednjoj školi predavao likovno", rekla je Branka.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track