TATA KRIO SUZE: Brega i Halid pevali na svadbi ćerke Alena Islamovića
Foto: Nemanja Pancic

Pevač umalo zaplakao

TATA KRIO SUZE: Brega i Halid pevali na svadbi ćerke Alena Islamovića

Stars -
Islamović je bio na rubu da zaplače dok je njegova ćerka izgovarala zavete pred matičarem

Alen Islamović (52) je s Goranom Bregovićem (53) starijoj ćerki Uni (28) na venčanju otpevao tri pesme Bijelog dugmeta. Alen se pobrinuo za muziku tako što je uz Okus meda i Safir bend, doveo i goste iznenađenja.

Halid Bešlić (61) pevao je sat vremena, a Goran Bregović nije mogao da odoli da ne zapeva s prijateljem i kolegom iz benda. No, Goran nije bio u dvorani kad su mladenci izgovarali bračne zavete. Skrio se u sporednu prostoriju s muzičarima i čekao da dvoranu luksuznog zagrebačkog hotela napuste novinari.

Islamović je bio na rubu da zaplače dok je njegova ćerka izgovarala zavete pred matičarem. Pevačeva kćerka i vlasnik zagrebačkog restorana Adem Cero (28) venčali su se nakon pet godina veze.

"Hteli smo da izbegnemo vožnju automobilima po gradu, pa smo pozvali matičarku u hotel jer je ovako lakše, otmjenije i modernije",objasnio je pevač.

Ceremonija venčanja trajala je desetak minuta, a mladenci su za prvi ples odabrali pesmu Bryana Adamsa “I Do It For You“. Pridružili su im se kumovi Filipa Nakić i Emil Žunić. S prvim taktovima Mišina hita “Malo mi je jedan život s tobom” na podijum su izašli i roditelji, Alen Islamović sa suprugom Marijanom (52).

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track