BRENA PODVUKLA CRTU: Zabranila sinu da se druži za Šijanom, evo i zašto
Foto: Damir Dervisagić I Printscreen Instagram

Problematičan mali

BRENA PODVUKLA CRTU: Zabranila sinu da se druži za Šijanom, evo i zašto

Stars -

Stefan Živojinović, stariji sin Brene i Bobe, došao je na kratko u Srbiju a majka mu je navodno savetovala da se ne druži sa sinom njene koleginice Goce Božinovske, Mirkom Šijanom jer ga bije loš glas.

Naime, u poslednje vreme u medijima je osvanulo nekoliko tekstova o mladom Šijanu, koji nimalo nisu pohvalni pa Brena ne želi da se bilo šta slično desi njenom Stefanu.

Stoga je folk zvezda savetovala sina da se kloni Mirka jer, sve i da nije on kriv, za Stefana je bolje da bude u društvu koje neće drugima "upadati u oči".

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Brena je ponosna na svoje sinove, lepo su vaspitani i ni sa jednim od njih nikada nije imala problema, a to što se s vremena na vreme o njima piše zbog devojaka sa kojima se viđaju, ne brine je uopšte niti joj to smeta. Međutim, nikako neće da dozvoli da joj se deca provlače po štampi u negativnom kontekstu. Zato je i rešila da reaguje kada su pojedini mediji objavili da je Mirko Šijan navodno uhapšen. Odmah je porazgovarala sa Stefanom i objasnila mu da nije dobro da nastavi sa da se druži sa njim jer svašta može da mu se desi ni krivom, ni dužnom", otkrio je izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track