Breni na dan slave preminula majka (81)
Foto: Privatna Arhiva Ekskluyiva Ba

Teški dani za pevačicu i njenu porodicu

Breni na dan slave preminula majka (81)

Stars -
Brena i njen suprug otkazali su večerašnje slavlje koje su danima pripremali u svojoj porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi
Lepa Brena doživela je danas tešku porodičnu tragediju. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, oko 12 sati, na dan pevačicine slave Sv. Aranđela preminula je njena majka Ifeta Jahić u 81. godini života.
Brena i njen suprug otkazali su večerašnje slavlje koje su danima pripremali u svojoj porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi. Brenina majka godinama je teško bolovala, a operisana je u martu ove godine u Tuzli, posle čega ju je Brena prebacila u Beograd gde je i preminula.
Foto: Printskrin Jutjub
Foto: Printskrin Jutjub
Povodom smrti Ifete Jahić oglasio se i pevačicin PR.
"Tačno je da je majka Lepe Brene, Ifeta Jahić preminula jutros. Budući da je Lepa Brena uvek imala kompatibilnu saradnju sa medijima, zahvaljujemo se na razumevanju što ćete poštovati privatnost porodica Živojinović i Jahić u vreme trajanja žalosti. Svojoj majci Ifeti Jahić, Lepa Brena posvetila je svoj poslednji album sa izvornim i narodnim novokomponovanim pesmama i u više navrata isticala kako je upravo zahvaljujući majci zavolela i naučila da peva narodnu muziku", stoji u zvaničnom saopštenju.

.

Brojni prijatelji posetili ŽivojinovićeACA LUKAS I KIKI IZJAVILI BRENI SAUČEŠĆETokom dana, da bi izrazili saučešće Lepoj Breni, u njen dom na Bežanijskoj kosi došli su Zoran Kiki Čaušević i Aca Lukas. U jednom trenutku porodicu Živojinović je posetio i sveštenik, verovatno da bi osveštao kolač i slavsku trpezu. Popa je ispratio najmlađi pevačicin sin Viktor, koji je dočekao i nekoliko svojih drugova.

Nemanja Pajić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track