BRENINA ŽELJA ZA MUŽEV 53. ROĐENDAN: Bobi sam poželela neki evro u starosti

Divan dan

BRENINA ŽELJA ZA MUŽEV 53. ROĐENDAN: Bobi sam poželela neki evro u starosti

Stars -

Bivši teniser izveo suprugu, sinove i prijatelje na večeru u jedan restoran, posle čega su provod do jutra nastavili u jednom klubu

Lepu Brenu i Bobu Živojinovića nasmejale su priče da je on ubija od batina, koje su se pojavile dan pre njegovog 53. rođendana.Vest da pevačica godinama trpi fizičko zlostavljanje od muža nije im poremetila planove za Bobinu proslavu.Oni su sa sinovima Stefanom i Viktorom i nekoliko prijatelja izašli na večeru u jedan elitni beogradski restoran. Najstariji Bobin naslednik Filip nije prisustvovao zabavi jer je na odmoru s devojkom Aleksandrom Prijović, ali je tati čestitao rođendan preko društvenih mreža.

Čestitao sa odmora... Filip je tati poželeo sve najlepše preko Instagrama
Čestitao sa odmora... Filip je tati poželeo sve najlepše preko Instagrama

Filip odsutan

- Otac, tata, prijatelj, uzor, sve. Srećan rođendan najboljem na svetu. Volim te - napisao je Filip pored fotografije koju je objavio na Instagramu.Ekipa Kurira zatekla je Živojinoviće u restoranu i to u odličnom raspoloženju.- Hvala vam na čestitkama - ljubazno nam je rekao Boba, kojem smo poželeli sve najlepše, dok nam je Brena otkrila šta je poželela suprugu za rođendan.- Želje su uvek vezane za dobro zdravlje i neke obične stvari. Naravno, pored zdravlja i radosti, daj bože i neki evro i dinar u starosti - kroz smeh je rekla pevačica, koja je celo veče s društvom u suprugovu čast nazdravljala belim vinom.Priče da je Boba godinama ubijao Brenu od batina njih dvoje su prokomentarisali ne menjajući veselo raspoloženje.

Žurka do svanuća

- To su budalaštine - rekli su nam Živojinovići, koji se, kako nam se učinilo te noći, ubijaju slatkišima.Inače, večerom u restoranu nije završeno Bobino slavlje. Vlasnici „Grand produkcije“ provod su nastavili u jednom popularnom klubu, a kući su otišli tek kad je svanulo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track