BROJE RECKE, TRKA JE JOŠ U TOKU: Filip i Gastoz šampioni u seksu!
Foto: Kurir

Marinković i Đukić imali najviše devojaka u rijalitiju

BROJE RECKE, TRKA JE JOŠ U TOKU: Filip i Gastoz šampioni u seksu!

Stars -

Nenad je u obe sezone „Parova“ u krevet odveo pet žena, dok je maneken do sada bio intiman sa četiri u dva različita šou-programa

Filip Đukić i Nenad Marinković Gastoz obeležili su „Parove“ i „Farmu“ svojim seksualnim sposobnostima.Njih dvojica su uspeli da odvedu u krevet najviše devojaka.

Maca prva pala

Trka je još u toku. Dok je Gastoz imao seks s pet devojaka, Filip je zabeležio četiri poena. Gastoz je svoj prvi rijaliti seks imao na početku prošle sezone „Parova“, i to s Macom Diskrecijom. Sledeća na red je došla Tijana Ajfon. Njihova „ljubav“ nije dugo potrajala, pošto je u vilu ušla Nataša Šavija. Kao i u slučaju sa Macom i Tijanom, ni sa njom nije morao mnogo da se muči, pa je prvi seks pao posle nedelju dana od njenog dolaska. Jedina razlika bila je u tome što je Šavija bila liberalnija, pa je pristala da vodi ljubav sa Gastozom dok su ih ostali posmatrali.Karijeru ljubavnika Marinković je nastavio i u ovoj sezoni „Parova“, ali znatno manjim intenzitetom. Osim što smo dva puta mogli da ga vidimo u akciji sa Jelenom Krunić, Gastoz je ostatak vremena proveo sa Zoricom Dukić.

Otkako je počela „Farma“, Marinković je dobio konkurenciju. Do ulaska na seosko imanje Filip Đukić je imao samo jedan seks u rijalitiju, i to u „Parovima“, sa tadašnjom devojkom Ružicom Veljković. Na Farmi je postao aktivniji, pa je već trećeg dana pokazao Dušici Grabović kako on to radi.Prva trojkaOni su nastavili druženje ispod pokrivača i narednih dana, sve dok se nije umešala Goga Aleksić. Go-go igračica je do sada imala seks sa njim u štali, poljskom WC, garderoberu i u spavaćoj sobi.Po ulasku Marije Ane Smiljanić na Farmu, Aleksićeva je inicirala da njih troje imaju grupni seks u poljskom kupatilu, što se naravno i desilo, posle čega je Filip još nekoliko puta bio intiman sa novom učesnicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track