BRUKA: Hapšena zbog prostitucije, dobila ulogu u filmu Vrati se, Zone!
Foto: Instagram

Starleta s kriminalnim dosijeom postala glumica

BRUKA: Hapšena zbog prostitucije, dobila ulogu u filmu Vrati se, Zone!

Stars -

Božana Vujinović, koja je bila u zatvoru, pohvalila se na Instagramu da igra u filmu „Vrati se, Zone“, nastavku najgledanijeg domaćeg bioskopskog hita

Ako se glumački svet uzburkao zbog angažmana Nataše Bekvalac u mjuziklu Ljubiše Ristića „Tajna Crne ruke“, u kojem će igrati Dragu Mašin, šta li će tek biti kad saznaju da je starleta Božana Vujinović dobila ulogu u dugo očekivanom nastavku filma „Zona Zamfirova“, pod nazivom „Vrati se, Zone“.Banjalučanka Božana, koja je u decembru 2014. hapšena zajedno s Mimi Oro u akciji suzbijanja elitne prostitucije, juče je imala prvi dan snimanja na setu. Ona je na svoj Instagram profil postavila fotografiju na kojoj se vidi da je po rasporedu snimanja njeno vreme dolaska na set 14 časova. Nemoj da pričašOsim toga, starleta je tagovala sebe na Vlasinskom jezeru, gde se pre deset dana ekipa filma preselila iz Pirota, a kadrovi su se snimali i u Beogradu, Novom Pazaru, Senti, Nišu i Valjevu. Starleta se uredno pojavila na setu i strpljivo čekala svoj red.

Knjiga snimanja s njenim imenom... Božana je juče u 14 sati bila na filmskom setu
Knjiga snimanja s njenim imenom... Božana je juče u 14 sati bila na filmskom setu

Pozvali smo je kako bismo saznali kako je protekao prvi filmski radni dan, a Božana je bila više nego iznenađena kad je čula šta je pitamo.- Stvarno ne mogu da pričam o filmu jer mi je tako rečeno. Hvala vam na pozivu - kazala je ona, prekinula vezu, a samo nekoliko minuta nakon poziva Kurira obrisala je fotografiju sa Instagrama.Kako Kurir saznaje, Vujinovićeva u nastavku filma koji je 2002. režirao Zdravko Šotra, koji je i dan-danas najgledaniji srpski film s više od milion i dvesta hiljada gledalaca, tumači zavodnicu. Erot’kaNjen zadatak je da unese erotiku u scenu u kojoj pere veš. Samo nam nije jasno kako je devojka koja je bila na nekoliko plastičnih operacija, ima silikone u usnama i grudima, dobila ulogu u filmu čija se radnja dešava početkom 20. veka, kad silikona ni u najavi nije bilo!

Preseo im poljubac... Scena iz filma
Preseo im poljubac... Scena iz filma

NEOBAVEŠTENA EKIPA Glumci negiraju da Božana igra s njima MILAN VASIĆ: BEŽIM AKO ONA GLUMI!Glumci i reditelj filma Jug Radivojević, po svemu sudeći, nisu obavešteni da starleta igra u nastavku filma „Vrati se, Zone“.- Božanu nemam na spisku glumaca - rekao je Radivojević.Pozvali smo i Zonu, iliti Brankicu Sebastijanović, ali i njenu koleginicu Draganu Mićanović, koje su takođe bile iznenađene.- Zaista ne znam o kojoj ženi se radi. Ja nju danas nisam videla - rekla nam je Brankica, a u istom maniru nastavila je Dragana:- Neka svako radi šta misli da treba. Nisam upućena u to, pa ne želim da komentarišem - izričita je Mićalovićeva.Milan Vasić, koji tumači lik Maneta, imao već spreman odgovor.- U filmu ne igra ta osoba. Ako je budete videli u filmu, slobodno me pljunite. Ne znam kome ide u korist da pušta te buve! To je potpuna glupost. Ja ne bih igrao u filmu da ta žena glumi. Napravili ste pravi haos danas bez potrebe - odbrusio je Vasić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja