BRUKA I SRAMOTA: Pevači tražili honorar za humanitarni koncert!
Foto: Aleksandar Jovanović

I humanost ima cenu

BRUKA I SRAMOTA: Pevači tražili honorar za humanitarni koncert!

Stars -
Produkcijska kuća koja nema puno iskustva u organizovanju koncerata odlučila je da pomogne bolesnoj osobi i organizuje koncert koji će okupiti veliki broj fanova

Popularni srpski pevač i makedonska zvezda izazvali su skandal kada su od organizatora tražili honorar kako bi pevali 45 minuta u humanitarne svrhe.

Kako saznajemo, produkcijska kuća koja nema puno iskustva u organizovanju koncerata odlučila je da pomogne bolesnoj osobi i organizuje koncert koji će okupiti veliki broj fanova.

"Šest zvezda je prihvatilo da peva, a šok je usledio kada su popularni srpski pevač i jedna makedonska pevačica zatražili honorar! Nikada u istoriji organizovanja ovakvih događaja to se nije dogodilo. Produkcija je, naravno, to odbila jer su honorari bili ogromni. Pevač je čak tražio da se plati i njegov bend, ali to govori koliko je ta zvezda nesigurna u svoj glas", kaže izvor. Ovakav gest kolega osudila je pevačica koja je poznata kao humanitarac.

"Pa, zar se humanost naplaćuje? Ne prezirem takve kolege, ali ih žalim! Neko gore to vidi sve, a ako je njima savest i dalje mirna, možda je i bolje da ne nastupaju na takvim manifestacijama! Neka pomognu sebi", rekla je Seka.

Foto: Dragan Kadić!
Foto: Dragan Kadić!

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track