ČABARKAPA ŠOKIRAO: Aleksandra je seks s Mladenom naplatila 3.500 evra
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

Iz Centralnog zatvora otkriva

ČABARKAPA ŠOKIRAO: Aleksandra je seks s Mladenom naplatila 3.500 evra

Stars -

Subotićeva u poslednjem pismu, koje je 15. februara poslala Aleksandru, napisala da je namestila aferu s Vuletićem zbog novca

Aleksandra Subotić je u pismu koje je poslala Aleksandru Čabarkapi u Centralni zatvor otkrila da je seks s Mladenom Vuletićem naplatila 3.500 evra.

Kao da je u „Parovima“... Čabarkapa
Kao da je u „Parovima“... Čabarkapa

Ćerka Ljube Pantović uporno tvrdi da žestokom momku iz Kaluđerice nije pisala poruke, što je poligraf pokazao kao laž, a kako je otkriveno, pisma je slala preko dadilje njihove ćerke Magdalene koja ju je posećivala u „Parovima“.- Aleksandra je tajno pisala Aleksandru i otkrivala mu je sve tajne o učesnicima „Parova“. Pisma je krišom davala ženi koja brine o njenom detetu, pa ih je ona slala na zatvorsku adresu. Često ih je krila i u detetovim igračkama. U tome je učestvovao i Denis, koji je izbačen iz rijalitija. Poslednje pismo od nje Čabarkapi je došlo 15. februara i u njemu se dotakla toga da je imala seks sa Mladenom u prethodnom rijalitiju „Snajke“ - kaže naš izvor, kome se Čabarkapa poverio, i dodaje:- Ona tvrdi da s Mladenom ničega nije bilo, već da je ta priča dogovorena s produkcijom kako bi se digla prašina. Priznala je da je za sve to dobila 3.500 evra - završava naš izvor.

Dalila priznalaOPET BIH BILA S MLADENOM!Dalila Mujić išla je na poligraf posle Aleksandre. Ona je priznala da bi opet bila s bivšim verenikom Mladenom, za koga je donedavno govorila da je mrtav za nju.- Ne volim ga na način na koji sam ga volela pre. Znam da bih i te kako bila ponovo sa njim kada bi se on zainatio - priznala je Mujićeva, nakon čega je Vuletić počeo da vrišti.

ProvaljenaLAGALA NA POLIGRAFUAleksandra je oko slanja pisma ispitivana na poligrafu i - odmah je pala.- Nisam slala, ali sam svojima govorila da mu oni pošalju pismo. Ja sam diktirala šta da mu napišu - rekla je Aleksandra.Nakon toga, Subotićka je ponovo uhvaćena u laži, i to na pitanju o pobedi.- Da li si pisala Čabarkapi da ti je obećana pobeda u rijalitiju? - glasilo je pitanje, koje je Subotićka takođe negirala, što je bila laž.J. C. S.

M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track