ČABARKAPA TRAŽI DNK TEST: Subotići OTKAČITE OD MENE! Aleksandra, ti si 0, a Klaudija je broj 1!
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

Sapunica

ČABARKAPA TRAŽI DNK TEST: Subotići OTKAČITE OD MENE! Aleksandra, ti si 0, a Klaudija je broj 1!

Stars -

Aleksandar Čabarakap želi da uradi DNK i utvrdi da li je on otac deteta koje je rodila Aleksandra Subotić. Naime, Čabrakapa se uključio u vilu Parova i otkrio nove detalje o odnosu sa Ljubinom ćerkom.

"Želim da dam moj DNK uzorak kako bi se uporedilo sa tim detetom koje mi se nameće, tako da sam ja spreman i na to da se razotkriju sve pitagorine teoreme kako kaže Ljuba i da se otvori pandorina kutiija" rekao je Čabarkapa.

"Šokirana sam, njegov otac je rekao da je to jedino dete koje ličilo na njega. On sad hoće da utvrđuje očinstvo?! Dečko, treba da te bude sramota" rekla je Subotićeva i dodala da nema šta da se utvrđuje.

"Pristala bih ali nikada više u životu me neće videti i čuti za mene" dodala je Ljubina ćerka.

"Ovo je jako ružna tema, ja sam sigurna ko je otac mog deteta. Mogu ljudi da kažu da je moje dete kopile!" bila je jasna Subotićeva. Nakon kraće pauze Čabrakapa se ponovo uključio u vilu Parova i poslao poruku porodici Subotić

"Još jednom želim da se obratim morbidnoj porodici Subotić i da im kažem da se otkače mog lika i dela, da su jadni i bedni, došli su po emisijama da opljuju mene ne upozorivši ćerku koja kući ima malo dete. Oni bi od te iste njene ćerke napravili Ćićolinu samo kako bi je odvojili od mene. Ja sam taj koji je nju otkačio a ne ona mene. 20 ukućana je potvrdilo, istina je jedna a milion su laži", rekao je Čabrakapa.

ALEKSANDRA SUBOTIĆ PLAKALA KADA JE ČULA ČABARKAPU: Otkrila šta se desilo kada je bio UHAPŠEN!"On je jedna muška prostituka, pozdravio je nju a ne devojku Teodoru! On misli da je eksplotaiše po Crnogorskom primorju... Mogu da kažem još jedno Klaudija je broj jedan ti si nula!" poručio je Aleksandar. Nakon toga Subotićeva je rekla kako je dobila pismo u kom joj je napisao da mu je ona najbitnija i da nje ona njemu broj jedan.

"Hoćeš DNK? Dobićeš ga! Ti i ja samo završili!" rekla je u besu Ljubina ćerka i dodala da je bilo više pisama. Ona je navela da je Čabrakapa besan i da ne misli sve što je rekao.

Spekulisalo se da je Aleksandra sramotila porodicu deset kolena unazad, što je ona demantovala.

"Ako je loše što sam dobila dete sa 16 godina... ako se već nađeš u takvoj situaciji, da to možeš da podneseš i da se boriš protiv toga. Ne kažem da je to dobar primer, ali ako želiš da možeš da rodiš dete" rekla je Aleksandra i dodala da bi svoje dete savetovala ako bi se našlo u istoj situaciji.

"Moja mama kada je saznala nije joj bilo drago. Ona je prošla kroz sve to ali kada sma rodila dete pomogla mi je u svemu, i ja bih tako svom detetu pomogla" rekla je Ljubina ćerka i dodala da se kaje što nije slušala majku."Što se tiče oca mog deteta šokirana sam ovim što on priča. Mladen je samo dobio pisma, ne znam šta glumi. Ja mislim da je njemu povređena sujeta", rekla je Subotićeva i demantovala da je imala seks sa Mladenom Vuletićem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track