ĆAZIM OSMANI: Srbi su ljubomorni na mene!
Foto: Dragan Kadić

Prepiska na Fejsbuku sa devojkom

ĆAZIM OSMANI: Srbi su ljubomorni na mene!

Stars -
oni lažu čim vide neku ženu u važnom društvu ili sa važnim čovekom. Odmah počinju sa tim pričama. Hoću samo da ti kažem kakvi su lažovi", bio je uporan Feliks

Ćazim Osmani konačno je otkrio kako mu polazi za rukom da osvoji svaku Srpkinju sa kojom stupi u kontakt. Naime, albanski biznismen razmenjivao je poruke na društvenoj mreži Fejsbuk sa devojkom A. K. u kojima piše da svi muškarci ljubomorni na njega.

"Ko je gori, Srbijanci ili Albanci", upitao je Ćazim novu devojku. "Znam šta misle o meni. Ljubomorni su i mnogo me se boje. Boje se bez razloga. I u Podgorici, svi muškarci su teški foliranti i lažovi. Žene, svaka čast. Tamo su bolesni ljudi, iskompleksirani i lažu puno kada je reč o ženama, ama baš svi lažu. Sutra da vide mene i tebe zajedno u Beogradu, odmah će se naći da pričaju kako su bili sa tobom i da si k.rva", napisao je albanski biznismen, a na konstataciju njegove devojke da o njoj nemaju materijala da pričaju loše, Osmani kaže:

"Pa, oni lažu čim vide neku ženu u važnom društvu ili sa važnim čovekom. Odmah počinju sa tim pričama. Hoću samo da ti kažem kakvi su lažovi", bio je uporan Feliks da dokaže devojci da Srbi nisu pravi muškarci.

Ćazim: Sa Anom Nikolić se čujem ponekad!Ćazim Osmani je novoj devojci otvoreno pričao i o Ani Nikolić, sa kojom je bio u vezi, pa joj je tom prilikom priznao da mu se pevačica poverava i da su još u kontaktu. "Čujemo se ponekad, onako informativno. Pričala je ona meni sve. Sada nemamo nikakav odnos, imali smo. Pričala mi je da ima nekog klinca i da ne zna šta će sa njim", napisao je Osmani, a onda u je A. K. u prepisci rekla kako se Nikolićeva viđala sa Vladom Mandićem i da je on nju otkačio jer je želela vezu sa njim.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track