CECA NACIONALE ŠAMPIONIMA: Zbog vas je Srbija - VELIKA!
Foto: Kurir I Olimpijski Komitet

Poruka podrške

CECA NACIONALE ŠAMPIONIMA: Zbog vas je Srbija - VELIKA!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović pratila je Olimpijske igre i uspehe naših sportist.

Pošto je pevačica uputila reči podrške odbojkašicama, sada je rešila da javno čestita pobedu vaterpolista, koji su ovojili zlatnu medalju na Olimpijadi.

"Sve čestitke našim zlatnim delfinima! Ponosni smo na vas!", napisala je pevačica na svom profilu na društvenoj mreži Tviter.

Koliko je bila srećna zbog njihove pobede, pokazuje i to što im je posvetila još jedan tvit."Srpski ponos! Nesalomivi zlatni delfini", piše u tvitu.

Ceca nije zaboravila ni na srpske košarkaše koji su se lavovski borili sa selekcijom Amerike u finalu Olimpijade, a koji su osvojili srebrnu medalju.

"Vi ste naše zlato i ponos! Zbog vas je Srbija velika! Sve čestitke našim košarkašima", napisala je Ceca na ovoj društvenoj mreži.

Podsetimo, nakon pobede nad Amerikom, odbojkašice su slavile uz Cecinu pesmu “Kad bi bio ranjen”, a nakon toga se oglasila i sama pevačica."Polaskana sam što su slavile baš uz moju pesmu i drago mi je što su naše devojke toliko uspešne. Pratila sam utakmicu i zdušno navijala. Ovim putem ih pozdravljam i čitava moja prodica i ja smo svim srcem uz njih. Pratićemo finale u subotu i šta god uradile, doneće Srbiji još jednu medalju. Jako sam ponosna i srećna", rekla je tada Ceca.

Foto Aleksandar Jovanović
Foto Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja