CECA PREMIJA: Koncert pevačice glavna nagrada na studentskoj lutriji
Foto: AP

Budućim akademcima dele karte

CECA PREMIJA: Koncert pevačice glavna nagrada na studentskoj lutriji

Stars -
Na Nacionalni dan studenata u Novom Sadu se organizuje nagradna igra u kojoj se omladina takmiči za put u grčko letovalište Paraliju na nastup Ražnatovićeve

Karte za koncert Svetlane Cece Ražnatović u Paraliji glavna su nagrada na studentskoj lutriji koja se organizuje na Nacionalni dan studenata, 4. aprila, u Novosadskom kampusu.Iako su mnogi studenti očekivali da će im organizatori manifestacije kao stimulaciju za učenje i napredak u nagradnoj igri deliti stručnu literaturu ili karte za pozorište, imaju mogućnost da dobiju putovanje i ulaznice za nastup folk zvezde u Grčkoj, zakazan za 5. maj. Ražnatovićeva je sa zadovoljstvom prihvatila poziv da peva za studente, a njen koncert je na plakatu najavljen kao glavni događaj.Od klasike do folkaPredstavnica Studentske asocijacije Isidora Filipov, koja je i organizatorka proslave, ne vidi ništa čudno u tome što će deliti karte za koncert folk pevačice.- Ceca nema apsolutno nikakve veze s ovim događajem, a privatna agencija koja je sponzor ovog događaja ima svoju politiku rada i može da stavi na plakat šta želi. Uostalom, u kampusu se nalaze i mnogi drugi plakati. Mi smo se samo vodili idejom da studenti dobiju besplatno putovanje - izjavila je Filipova za O radio, a preneo je N1.Ona je istakla i da Studentska asocijacija „ne promoviše društvene vrednosti ovim koncertom i putovanjem“ i dodala da su oni prošle godine organizovali koncert klasične muzike za studente na novosadskom Štrandu.

Pevala i u Beču

Tim povodom kontaktirali smo s Cecom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Ražnatovićevoj to neće biti prvi put da peva za studente. Pevačica je 2013. nastupila pred 400 studenata Univerziteta u Jagodini, koje je Dragan Marković Palma odveo u trodnevnu posetu Beču. Ceca, koja je Palmina dugogodišnja prijateljica, specijalno za tu priliku došla je u austrijsku prestonicu kako bi uveličala slavlje.Podsetimo, 4. aprila se obeležava Nacionalni dan studenata u znak sećanja na studentske demonstracije 1936, u kojima je poginuo Žarko Marinović.

ŠarenolikoA ZA STUDENTE U BEOGRADU - KERBERNa Dan studenata na platou Studentskog grada na Novom Beogradu održaće se veliki koncert, na kojem će nastupiti grupa Kerber, Dibidus eks Familija, Smrek Si i DJ Markez, koji će okupiti više od 12.000 posetilaca, mahom studenata. Ulaz je besplatan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track