CECA PUKLA OD LJUBOMORE: Zabranila dečku da priđe Kaji Ostojić!

BRUKA: Samo dan pred snimanje otkazao angažman

CECA PUKLA OD LJUBOMORE: Zabranila dečku da priđe Kaji Ostojić!

Stars -
KAKO SVETLANA KAŽE: Ražnatovićeva nije dala Aleksandru Jovoviću da glumi u Ostojićkinom spotu, jer je s njom dovođen u vezu pre pet godina

Cecin dečko, maneken Aleksandar Jovović ispalio je Katarinu Ostojić Kaju, s kojom je trebalo da snimi spot za njenu novu pesmu „U zasedi“. I to zbog svoje šesnaest godina starije devojke.Naime, pevačica je Jovoviću zabranila da učestvuje u ovom projektu jer joj se nije dopalo što bi njen dragi grlio i ljubio drugu, s kojom su ga povezivali pre pet godina, kad su snimili seksi fotografije za jedan magazin. Ceca je poludela i histerisala na dečka, pa je nastala svađa. Ipak, on je poslušao devojku i Kaju ostavio na cedilu. Angažman je otkazao samo dan pred snimanje.Ova Aleksandrova iznenadna odluka iznenadila je ceo tim ljudi koji su radili na ekranizaciji ove pesme budući da manekena znaju kao odgovornog profesionalca. Međutim, ubrzo su saznali da je Ceca kriva i da se jedino ona protivila tome da Jovović sarađuje s Kajom.- Svi su se šokirali kad je Aleksandar otkazao učešće u spotu. To ne liči na njega, ali nije imao izbora jer je zbog Kaje ušao u raspravu s Cecom. Njoj se nije dopalo da statira u spotu koleginice, s kojom je bio blizak i za koju se govorilo da je s njom bio u vezi. Kad je video da nema gde, Aleksandar je radi mira u kući porukom obavestio reditelja Dejana Milićevića da ne računaju na njega - govori dobro obavešten izvor.Kako dalje saznajemo, Cecu je takođe pogodilo to što je njen dugogodišnji prijatelj Milićević uopšte pozvao njenog dečka da snima vruće scene s Kajom.Da bismo proverili navode do kojih smo došli pozvali smo Kaju, koja je zagonetno odgovorila:- Ja se nisam bavila organizacijom spota. Zadovoljna sam učešćem manekena Aleksandra Vokića, koji je profesionalno odradio svoj deo posla - rekla je Kaja ne želeći da komentariše Aleksandrovo otkazivanje.S druge strane, Ceca juče nije odgovarala na naše pozive i poruke.

UleteoZAMENIO GA GOCIN MANEKENU novom Kajinom spotu, umesto Cecinog dečka, učestvuje Aleksandar Vokić, maneken koji je statirao u spotu Goce Tržan za pesmu „Gradske kučke“. Pošto nisu imali vremena da organizuju kasting, Kaja je insistirala da pozovu Vokića.

EVO REŠENJAKURIR VAM POKLANJA NARODNI LEKAR: Predlažemo kako da se rešite bolova u zglobovimaŠta da odaberete - fizikalnu terapiju, masažu ili kiropraktikuNovo izdanje Kurir narodnog Lekara vam donosi top savete kako da se rešite neprijatnih bolova u zglobovima. Probajte prirodni recept: kopriva, ruzmarin, đumbir i majčina dušica. Ne propustite magazin Narodni lekar svake subote u Kuriru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track