CECA SE OBRATILA HEJTERIMA: Anastasiji ne trebaju pokloni, imam predlog za vas
Foto: Printskrin

Gala proslava punoletstva

CECA SE OBRATILA HEJTERIMA: Anastasiji ne trebaju pokloni, imam predlog za vas

Stars -

Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija javno su progovorile o svim planovima za gala proslavu ali o Fejsbuk grupi koja se šali na račun poklona za rođendan.

Ceca je prvenstveno otkrila da njena ćerka uopšte ne traži previše.

"Nije zahtevna, inače je jako skromna devojka."

Fejsbuk grupa "Kupovina poklona za Anastasijin rođendan" napravila je pravi bum i sakupila čak 185.000 ljudi, a Ceca je progovorila i o tome.

"Pa ko se još bavi ljudima koji nemaju šta drugo da rade nego kuckaju iza svojih laptopova. Ja se nikad nisam bavila ni komentarima, ni na taj način društvenim mrežama. Kad bismo tako gledali, Novak nikada ne bi trebao da izađe pred publiku, ispalo bi da ga mrzi ceo svet, ja nikada ne bih trebala da zakažem ni jedan koncert, ispalo bi da me mrzi ceo svet. Ljudima ne možeš ugoditi. Mnoga deca slave rođendane, mnoga deca mnogo luksuznije slave pa nikom ništa", rekla je ona a onda dodala i predlog za sve ljude u grupi.

"Verovatno je interesantno dok se o tome toliko piše. Pod broj dva, kada je bilo za Srbiju i Unesco jedva su skupili 40.000 ljudi na Fejsbuk stranici. Kada je neka humanitarna akcija ne možemo da skupimo 5.000 ljudi. Ovde imamo 185.000 ljudi. Eto, neka bezveze šala. Ja imam predlog za svih tih 185.000. Svi po euro da nekom bolesnom detetu uplatimo lečenje. Te poklone što oni maštaju za Anastasiju, eto Anastasiji ne treba ništa, neka svi daju po euro. Ja ću se pridružiti grupi isto i daću mnogo više pa da učinimo dobro delo."

Ražnatovićeve su otkrile i novosti u vezi Cecinog albuma koji je u pripremi.

"Anastasija mi je otpevala prateće vokale na celom albumu. Bile smo u studiju, ja sam pevala svoje a onda sam je pitala hoće li da proba i ona je pristala. I tako mi je otpevala sve prateće vokale."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track