Ponovo sukob između večitih rivalki: Evo šta je rekla Ceca, a šta Karleuša
Foto: Damir Dervišagić

Novi rijaliti šou: Ražnatovićka će tužiti Karleušu

Ponovo sukob između večitih rivalki: Evo šta je rekla Ceca, a šta Karleuša

Stars -

Folk zvezda ponovo presavila tabak i rešila da zbog teških prozivki svoju koleginicu ponovo tuži za duševnu bol koju je pretrpela zbog nje

Nakon teških reči koje je Jelena Karleuša na svom Tviter profilu uputila svim članovima porodice Ražnatović, srpska folk zvezda Ceca Ražnatović odlučila je da podnese tužbu protiv svoje koleginice, saznaje Kurir! Svetlana je tokom prethodna dva dana besnela zbog svega što je Jelena napisala i ponavljala da neće dozvoliti da joj Karleuša više udara na decu!Kakva ludača!Ceca Ražnatović je zgrožena pisanjem svoje koleginice i ceo dan je pričala samo o tome.- Neka mi se ova budaletina skine s grbače već jednom - vikala je iznervirana Ceca po kući, kaže izvor Kurira.Ona prvo nije ni znala šta je Jelena pisala na Tviteru jer se sve to dešavalo na dan Anastasijinog rođendana, koji je Svetlana Ražnatović provela s porodicom i prijateljima. Kada je čula i videla da ju je njena ljuta konkurentkinja opet uzela na zub, bukvalno je pohisterisala!- Ovo je kraj! Sad ću da je tužim i uzeću joj sve što ima! Pravda je na mojoj strani. Kako može decu da mi pominje? Pa i ona je majka, ima dve ćerke, kako je nije sramota? Kako će se ona sutra osećati kad neko bude pominjao njenu porodicu? To što mi je decu pominjala skupo će platiti. Sram je bilo! Kakva je to ludača! - urlala je Ceca, tvrdi naš izvor.

Više puta smo tokom jučerašnjeg dana zvali Cecu, ali ona nije odgovarala na pozive Kurira. Jelena Karleuša takođe nije htela ništa više da komentariše.- Jelena je napisala sve što je imala. Ne želi da nastavlja. Hvala - rekao nam je Karleušin PR.Mamini elitni prijateljiMeđutim, Jelena je ipak nešto kasnije odgovorila svom PR-u i poručila.- Kaži da je moja izjava da Ceca može da mi popuši ku.ac! Ona je prethodno na Tviteru šerovala post Biljane Srbljanović u kom se spisateljica zgražava gostima na Anastasijinom rođendanu.- Ova mala (Anastasija) je za osamnaesti rođendan u kovertama dobila oko sto somića od maminih elitnih prijatelja, naslednika „zemunskog klana“, njihovih jataka (što je i sama) i poštovalaca među političarima - napisala je Srbljanovićeva, a prenela Karleuša.

OČI U OČI Rivalke već bile na sudu SVETLANA TUŽILA JELENU PRE ŠEST GODINA I IZGUBILA!Svetlana Ceca Ražnatović je u novembru 2010. godine podnela tužbu protiv Jelene Karleuše zbog otvorenog pisma na Fejsbuku.Tada je Karleuša izvređala njenog pokojnog supruga Željka Ražnatović Arkana, decu i prijatelje. Prvi put su se suočile posle dve godine, sedele su jedna preko puta druge. Godinu dana kasnije Ceca je dobila spor i Jeleni je izrečeno da plati kaznu u iznosu od 200.000 dinara, plus 70.000 dinara za sudske troškove. Ali, Apelacioni sud je poništio tu presudu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track