EKSKLUZIVNO CECA ZA KURIR: Hrvati, vama svaka čast, ali zna se ko su šampioni!
Foto: St

Svetlana Ražnatović oduševila publiku u Crnoj Gori

EKSKLUZIVNO CECA ZA KURIR: Hrvati, vama svaka čast, ali zna se ko su šampioni!

Stars -
Srbije folk zvezda na svom drugom velikom koncertu u Budvi ovog leta čestitala zlatnim „delfinima“ pobedu pesmom „Đurđevdan“

Svetlana Ceca Ražnatović održala je drugi koncert ovog leta u najvećoj otvorenoj diskoteci u Budvi.Folk zvezda oduševila je publiku kad je na svom nastupu vaterpolistima Srbije čestitala pobedu na Svetskom prvenstvu, čime se i sama ponosi.- Pesmu „Đurđevdan“ posvetila sam našim zlatnim „delfinima“. Čestitala sam i Hrvatima srebro, ali neka izvine, mi smo šampioni - podsetila nas je pevačica.Kako se pripremaš pred nastup i kako se regenerišeš nakon toga?- Pre nastupa ništa. Čak ni voće ne konzumiram, samo vodu. Nakon koncerta pojedem neku voćku i potrebno mi je osam sati sna. Nisam zahtevna što se tiče rajder liste, samo voda.

Ovih dana novinske članke pune vesti o vašoj deci, tačnije o njihovom boravku na Crnogorskom primorju i navodnim aferama koje ih prate?- Moja porodica i ja ne prestajemo da budemo tema u štampi. Ja od svoje dece ne mogu da dođem na red u novinama, ali uopšte mi nije žao. Volim kada me nema u medijima jer sam publiku navikla da joj se obraćam samo kad imam nešto novo da ponudim. Što se dece tiče, umorila sam se od toga da demantujem i bavim se pričama rekla-kazala.Ali često se oni sami oglašavaju...- Oni su sada porasli, pa su aktivni na društvenim mrežama, a samim tim i u medijima svaki dan bez prestanka. Vidim da je tema broj jedan ovih dana Anastasija koja menja kupaći svaki dan, a da ima jedan, rekli bi: „Ceco, kupi detetu kupaći“. Kad je Veljko u pitanju, više ne mogu da demantujem, jer uvek kad kažem: „Nije istina“, ljudi komentarišu kako sam subjektivna i kako ga branim. Zato više nemam komentar.Ove godine ne ideš na Kipar, zašto?- Pa, bio je u planu, ali imala sam previše nastupa i obaveza, pa nikako nisam uspela da se uskladim. Mnogo bih volela da odem tamo da se odmorim, ali ništa od toga.Nedavno se pronela priča o tome da će Anđelina Džoli snimiti film o tvojoj životnoj priči, nalik holivudskoj. Kako ti to komentarišeš?- Mislim da je to sve samo na nivou trača. Ako me već pitate, Anđelinu nisam upoznala i nisam nešto ni zainteresovana za to. Pre bih da upoznam Breda Pita i da sa njim porazgovaram o ulozi u tom filmu.Prošlo je dve godine od beogradskog koncerta, a tvoja turneja i dalje traje. Imam osećaj da ćeš, umesto na odmor, otići da se pripremaš za Ušće 3?!- Pa, to nam je u planu. Sve vreme dok traje turneja, prikupljamo nove pesme, i otkriću vam - Ušće 3 je moja želja koja će brzo biti realizovana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track