BIĆE BELAJA: Cecin dečko voli Karleušu!

Šta li će Ražnatovićeva manekenu reći na ovo

BIĆE BELAJA: Cecin dečko voli Karleušu!

Stars -
Aleksandar Jovović na Fejsbuku označio rivalku svoje devojke kao jednu od omiljenih pevačica. Na listi je i Svetlana, kao i Ana Nikolić i Seka Aleksić

Dečko Svetlane Cece Ražnatović, maneken Aleksandar Jovović, vatreni je fan Jelene Karleuše. Ovaj student ekonomije, ljutoj suparnici svoje šesnaest godina starije devojke, s kojom se zabavlja već godinu dana, a čiju vezu je nedavno otkrio magazin Stori, lajkovao je Fejsbuk stranicu „maloj od skandala“. Iako je Jovović svoj profil na društvenim mrežama zaključao kad je objavljeno da je osvojio folk zvezdu, što govori da je Jecu lajkovao pre nego što je smuvao Cecu, i dalje se može videti koje su mu omiljene pevačice.

Prema rečima našeg izvora, maneken voli u diskotekama da lumpuje uz pesme Jelene Karleuše, a to Ražnatovićevoj nimalo ne smeta.

- Pre nego što je Aleksandar započeo vezu sa Cecom, bio je redovni posetilac klubova u kojima se puštaju Jelenine pesme. S prijateljima je đuskao uz njih. Ražnatovićevoj ne smeta muzički ukus njenog dečka, štaviše nikad na tu temu nisu ni pričali, a ponajmanje o Jeleninoj muzici. Ceca svom izabraniku ne brani da sluša šta god želi, ali sigurno je to da kad su zajedno ne puštaju pesme njene suparnice - kaže naš sagovornik.Inače, pored Karleuše na Jovovićevom profilu pored JK i Ražnatovićeve, kao omiljene pevačice označene su i Seka Aleksić i Ana Nikolić, čije je stranice maneken lajkovao.Ovim povodom kontaktirali smo s Jelenom Karleušom, koja je bila na snimanju „Zvezda Granda“, pa nam je u poruci poručila:- Ne želim ništa da komentarišem na tu temu. Svima želim sreću - izričita je bila JK.

Upitana da li joj je drago što je baš Cecin dečko njen vatreni fan, Jelena je rekla da ne želi da kvari Cecinu i Aleksandrovu vezu.- Ne pišite to, ne želim dečku da pravim problem. Pustite ljude neka se vole. Šta ste navalili - rekla je pevačica, dok na pitanje šta misli koji je njen hit omiljeni Jovoviću, nije želela da odgovori.Ceca i njen dečko nisu odgovarali na naše pozive.

Ceca i Aca menjaju stvariONA SPAVA U NJEGOVOJ MAJICI Svetlana Ceca Ražnatović i njen dečko Aleksandrom Jovović, po svemu sudeći, vole istu garderobu. Naime, popularna pevačica i maneken objavili su fotografije na kojima se vidi da nose istu majicu. Možda nije reč o istom komadu garderobe, ali to znači da imaju sličan ukus za modu.Aleksandar je maslinastozelenu majicu nosio dok je bio s pevačicom na Kipru gde ona ima kuću, a čak je i njegova naslovna fotografija na Instagramu upravo u tom komadu odeće. Ceca ju je ponela u Dubai.

BIZNISMEN I STARLETA

STARS OTKRIVA: STANIJINA TARIFA 600 EVRA I EGZOTIČNO PUTOVANJE! Mladi biznismen iz Novog Sada vodio je Staniju na Karibe kako bi zajedno uživali u čarima ostrva, a kasnije se žalio na nju.Novi broj najtiražnijeg magazina STARS otkriva da je Manuel iz Velikog Brata potrošio na nju 5.000 evra. Ne propustite poklon magazin Stars svake srede u Kuriru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track