CECIN TATA OTKRIO SVE: Modelsicu neće čekati dečko, a evo i zbog čega
Foto: Printskrin

Neće joj biti svejedno

CECIN TATA OTKRIO SVE: Modelsicu neće čekati dečko, a evo i zbog čega

Stars -

Najmlađa učesnica sedme sezone rijalitija "Farma" Svetlana Ceca Jovanović izazvala je veliku kontroverzu u javnosti za vreme koje je provela na imanju. Nakon što su farmeri sinoć dobili video-poruke svojih najmilijih, Ceca je ostala u suzama. Njoj su majka i otac, Slavica i Rade Jovanović poslali pozdrave, ali i imali neke skrivene poruke.

"Ne smem da ti kažem vesti iz spoljašnjeg sveta, ali samo ću reći Audi TT nije više tvoj, ali kupićemo drugi", poručio je Rade Ceci.Dok su mnogi nagađali na šta je on mislio i da li se poruka odnosila na Cecinog dečka, pevača grupe "In Vivo", Igora Maljakunovića uzimajući u obzir da on vozi pomenuti auto, Jovanović je objasnio šta je želeo da kaže.

"Ja sam kaparisao auto, tako da ću ja Ceci omogućiti kola da je čekaju kad izađe. To nije imalo veze sa njenim dečkom.

Kako je Ceca već skoro četiri meseca u rijalitiju, a Igor se nije oglašavao u medijima, zanimalo nas je da li se Rade čuje sa njim.

"Nismo u kontaktu, on se dečko ne oglašava. Nismo se čuli skoro dva meseca, na javlja se on tako često. S obzirom da je Ceca na imanju, nemamo razloga da se čujemo. Ako nas Igor bude pozvao, priključiće se pa ćemo je sačekati zajedno na izlasku. On ne želi da se eksponira, tako da neće čekati Cecu sa nama", objasnio je Cecin otac. Uprkos uvredama koje je iznela na račun svoje porodice, roditelji Cecu i dalje podržavaju i nestrpljivo iščekuju da je vide.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"To su intimne stvari o kojima ćemo razgovarati. Ne znamo ni gde će, da li kod Igora ili kod nas. Ona je buntovnica. Majka je bolje, potresla se zbog svega što se dogodilo i toga što je Ceca izgovorila, nije očekivala da će ona tako nešto izgovoriti. Mi nismo bili spremni na takvu vrstu igre. Sada to drugačije gledamo i ne shvatamo to lično. Neke stvari što je ona izgovorila su njen problem, ne mogu ja da znam šta je njoj u glavi i šta ona misli. Ima pravo da radi šta hoće. Ipak, ona je moje dete, bodriću je uvek".

Pored svega, Rade se osvrnuo i na priču koja je njegovu ćerku povezivala sa bivšim farmerom, denserom Gagijem Đoganijem. Navodno, Ceca je bila sa njim u emotivnoj vezi dok je bila maloletna.

"Na tome rade advokati. Tužiću i njega i Mariju Mijanović, samo čekam da Ceca izađe da se složi sa tim. Oni su svašta pričali i odgovaraće za to, pripremamo i tužbu protiv Saške Karan, jer ono što joj je ona uradila je neoprostivo, onog trenutka nisam razmišljao, bio sam u stanju da napravim svašta kada je Saška nasrnula na nju", rekao je Cecin tata.Iako će je večeras porodica sačekati u studiju u slučaju da napusti imanje, Cecin otac je prokomentarisao njeno učešće.

"Mislili smo da će Ceca biti labilnija, ali ona je ledena dama, ne znamo odakle joj tolika snaga. Retko plače, ali svaka njena suza je teška. Ceci je ovo životna škola, ona nije imala predstavu da će ovako biti. Ona više nema šta ni da ponese ni iznese, sve je izgubila, toliko je kažnjena da nema ni honorara da primi po izlasku. I ono malo stvari što je ponela su joj uništili, sreća pa nije sve odnela tamo. Ostala je bez ičega", završio je Jovanović.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track