CECINA ISKRENA PORUKA ANASTASIJI: Nikad nećeš biti GLUPLJA nego sada, sve je to do hormona!
Foto: Damir Dervišagić

Mama puna razumevanja

CECINA ISKRENA PORUKA ANASTASIJI: Nikad nećeš biti GLUPLJA nego sada, sve je to do hormona!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od jakih žena koja je na svojim plećima ponela mnoge pozitivne ali i negativne stvari koje nosi slava.

Poučena velikim iskustvom, najbolji je primer za svoju decu, Anastasiju i Veljka. Ona im redovno daje savete ali i odlično razume njihove godine.

Pevačica je imala samo 22 godine kada se udala za Željka Ražnatovića Arkana, a evo kako danas komentariše tu svoju hrabrost da tako rano stupi u bračnu zajednicu.

"Mislim da sa toliko malo godina čovek i ne razmišlja kako treba. Mislimo da smo najpametniji, najzreliji, pogotovo sa 18 godina. Ja stalno govorim mojoj ćerki: "Slušaj Anastasija, gluplja nikad nećeš biti nego sad sa 18. Sve ti to govorim iz ličnog iskustva. Tada misliš da si najhrabriji, najzreliji, najpametniji, sve je to zbog hormona. A sad da li sam imala hrabrosti da se udam rano, mogu da kažem da sam se samo jako, jako zaljubila. Ja sam volela i prosto to nije imalo veze ni sa kakvom zrelošću ili životnim iskustvom. Koje sam ja mogla da imam životno iskustvo sa 20 godina kad sam srela i upoznala Željka", rekla je Ceca a onda otkrila i kako savetuje svoju decu ali i njihovo društvo.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

"Kada pričam ovoj omladini koja mi dolazi kući sa Veljkom i sa Anastasijom, njihovom društvu, stalno govorim ne zalećite se jer vi nemate nikakvog iskustva, nemate pojma ni o čemu. Naravno, oni me gledaju belo, ali definitivno, sve ide uz godine. Znači iskustvo i zrelost. Ne može čovek od njih sada da očekuje pravilne odluke. Sad je vreme da greše i da brljaju, tako da imam zaista veliko razumevanje", zaključila je pevačica.

(Blic Clip/Lj.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track