ĆERKA VESNE ZMIJANAC IZMISLILA OCA: Nikolija trudna, ali sa oženjenim policajcem!
Foto: PR

Izmislila vezu sa kolegom

ĆERKA VESNE ZMIJANAC IZMISLILA OCA: Nikolija trudna, ali sa oženjenim policajcem!

Stars -
Nikolija je nekoliko meseci sa jednim načelnikom iz policije, međutim, pošto je on oženjen, ona je u dogovoru sa njim plasirala priču da je sa svojim kolegom Reljom u ljubavnoj vezi, priča izvor blizak pevačici

Nikolija Jovanović je nedavno saznala da je u drugom stanju i da će za nekoliko meseci postati mama. Ovu vest je podelila sa svojom mamom Vesnom Zmijanac, koja je presrećna zbog nove uloge, a folkerki je plasirana priča da je otac bebe Relja Popović, sa kojim je njena ćerka navodno u ljubavnoj vezi.

Međutim, kako piše Alo, istina je drugačija. Nikolija se već nekoliko meseci viđa sa jednim oženjenim načelnikom iz policije. Kako nam je ispričao izvor blizak Jovanovićevoj, ona je vezu sa svojim kolegom iz "Elitnih odreda" plasirala medijima kako bi zavarala trag. Čak i njena mama Vesna veruje da je njen dečko Relja, kao i da je on otac deteta koje Nikolija očekuje.

foto: Facebook
foto: Facebook

"Nikolija je nekoliko meseci sa jednim načelnikom iz policije, međutim, pošto je on oženjen, ona je u dogovoru sa njim plasirala priču da je sa svojim kolegom Reljom u ljubavnoj vezi. Vesna Zmijanac takođe veruje da je njen budući zet momak iz grupe „Elitni odredi“ i maksimalno podržava ćerku u izboru. Sada, kada je objavljena vest o Nikolijinoj trudnoći, Relja je u potpunom haosu, jer ga svi zovu i čestitaju mu, a on uopšte nema veze sa pevačicinom trudnoćom.Nikolija je čvrsto rešila da zadrži bebu, to je i saopštila svom ljubavniku, koji nije oduševljen, jer mu novonastala situacija može ugroziti brak", priča nam izvor i dodaje da je Relja uslovio Jovanovićevu da što pre raščisti situaciju ili će on progovoriti i reći istinu da nikada nije ni bio sa njom.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Pozvali smo Relju za komentar, ali nam je saopštio da za sada neće ništa komentarisati.

"Za sva privatna pitanja se čujemo tokom sledeće nedelje", bio je kratak pevač grupe "Elitni odredi", dok je buduća mama ostala nedostupna za komentar, baš kao i Vesna.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja