PORESKA POLICIJA UPALA U GRAND: Saši Popoviću češljali poruke na mobilnom!
Foto: Marina Lopičić

Finansije na proveri

PORESKA POLICIJA UPALA U GRAND: Saši Popoviću češljali poruke na mobilnom!

Stars -
Najviše ih je interesovalo kako privređuju izvođači Zvezda Granda na svojim nastupima

BEOGRAD - Poreska policija upala je u Grand. Prema izvorima bliskim Grand produkciji, upalo je 7 poreskih policajaca, koji su odmah naredili svim zaposlenima u firmi da odmah isključe telefone.

Direktoru Granda Saletu Popoviću proveravali su i SMS poruke u mobilnom telefonu i privremeno su mu oduzeli privatni laptop, kao i pun kombi dokumentacije, server i sve kompjutere na proveru.

Najviše ih je interesovalo kako privređuju izvođači Zvezda Granda na svojim nastupima.

"U sklopu proveravanja poslovanja koje Poreska uprava radi poslednjih dana na teritorije cele zemlje, a tiče se estradnih radnika i "Grand produkcija" dostavila je svu neophodnu i traženu dokumentaciju. Kako godinama poslujemo na visoko profesionalnom nivou, a država radi svoj posao, susret s poreskim inspektorima za nas nije bio nimalo neprijatan", rečeno je u Grandu.

Poreska policija ušla je i u Siti rekords i Melos estradu.

Sve o upadu policije u Grand, Siti rekords i Melos, kao i o češljanju estrade možete pročitati u štampanom izdanju Kurira od subote, 24. januara.

Podsetimo, prethodnih dana u Poreskoj upravi mnoga poznata imana srpske estrade polagali su račune o stečenoj imovini. Među njima bili su Rada Manojlović, Mile Kitić, Neda Ukraden, Era Ojdanić, Snežana Đurišić, Zlata Petrović, Goga Sekulić, Ceca Ražnatović, Zdravko Čolić, Sandra Afrika, i drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track