POBEDNIK GUČE BOJAN RISTIĆ OTKRIVA: Ko rasipa više novca, političari ili kriminalci

GUČA 2016 Pobednik trube otkriva kakve su poznate ličnosti

POBEDNIK GUČE BOJAN RISTIĆ OTKRIVA: Ko rasipa više novca, političari ili kriminalci

Stars -

Trubač Bojan Ristić, čiji je orkestar pobedio ove godine na takmičenju u Guči, svirao je za mnoge poznate ličnosti koje se i nisu proslavile sa bakšišem.

Ristić kaže da se rado seća prve svadbe Jelene Karleuše, ali ne i kumovanja najboljeg tenisera Novaka Đokovića za kojeg tvrdi da ga je častio sa samo 2.000 dinara.

Bend trubača Bojana Ristića iy Vladičinog Hana pobednik je dragačevskog sabora. Bojanu ovo nije prvi trijumf u Guči, on je već jednom trijumfovao sa svojim orkestrom, ali u kategoriji mladih, a jednom se okitio i prvom trubom na ovom čuvenom saboru.Zato posle ove pobede sa Bojanom nismo pričali o njegovim pripremama za sabor i o trubačkoj konkurenciji, već o estradi.RazočaranjeBojan Ristić je svirao sa mnogim zvezdama, a i za mnoge zvezde, što političke, što sportske. A za njegov let u visine zaslužna je Diva lično. Pre 12 godina svirao je na svadbi Jelene Karleuše i Bojana Karića.- Tad smo baš zaradili! Okitili su nas sa dva miliona dinara! Jelena nije stipsa, davala nam je sve po 500 maraka, novčanice su letele na sve strane. Njihova svadba je bila najjača, pozlatilo nam se. Jeca je dobar platiša, nije stipsa kao neki pevači. Zato mi je posebna čast što su nam baš Karići uručili preksinoć nagradu - priča za Kurir pobednik Guče.Ipak, nisu svi galantni kao Jelena Karleuša. Najveće razočaranje je najveći sportista.- Sad ću vam reći iskreno. Mnogo me je iznenadio Novak Đoković. Na jednoj svadbi na kojoj smo svirali, a gde je on bio kum, okitio nas je sa samo 2.000 dinara! A zatim je provlačio karticu kroz trubu. Moramo da počnemo da nosimo aparate za kartice sa sobom. Ne kažem ništa loše, Nole je kralj i ja ga poštujem, možda nije imao ništa u kešu. Kad već pričam o sportistima, moram da pohvalim Nikolu Pekovića! On je pravi džek, taj ne žali pare - kaže Bojan Ristić, koji je svirao i Nenadu Zimonjiću, hrvatskom biznismenu Ivanu Todoriću, Miroslavu Miškoviću, Željku Obradoviću...Trubači se svakako najviše vezuju za političare, a njih ove godine nije bilo u Guči. Bojanu Ristiću nisu nedostajali, jer i nisu neki lafovi!Štekare- Svi su teške štekare, osim Velje Ilića! On je najgalantniji. Milutin Mrkonjić zna da uživa uz trubače, al‘ se ne hvata za džep. Samo mi je jednom poklonio svoje naočare za sunce, neke brendirane. Rekao je da meni bolje stoje.Poznati trubač kaže i da nema ništa protiv što su Severinu Kojić zvali da zatvori Sabor trubača.- Što da ne, festival je otvorila srpska majka, a zatvoriće ga srpska snajka! Mislim da je trebalo da dovede i Kebu da nastupi s njom, zaslužio je i on da zapeva u Guči!

Pucnjava na svadbi kod BojovićaS CECOM I LUKASOM SAM SE KRIO ISPOD STOLAI muzičari svašta doživljavaju na svojim nastupima. Tako se Bojan Ristić seća čuvene svadbe Nikole Bojovića (pokojni brat Luke Bojovića) na kojoj je došlo do pucnjave. Ristić je na veselju nastupao sa Cecom Ražnatović i Acom Lukasom.- Svadba Nikole Bojovića je prekinuta pucnjavom. Došlo je valjda do obračuna klanova, pa je ranjen jedan član „zvezdarskog klana“. Uglavnom, pucalo se na sve strane, bilo je povređenih, pravi haos je nastao. Ceca, Lukas i ja smo se sakrili ispod stola i čekali da oluja prođe.

U štampanom izdanju Kurira možete pročitati i ovo:

Ivica Dačić i Milutin Mrkonjić traže spomenik za Slobodana Miloševića

Ministri nove srpske vlade neće ići na odmor zbog obaveza

Šokantno istraživanje: U proteklih šest godina 300 pedofila uhvaćeno u Srbiji

Huliganima u Srbiji draži droga i pare nego klub

Hrvatska atletičarka Sandra Perković zdušno bodri našu Ivanu Španović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja