ŽELJKO ŠAŠIĆ: Žao mi je Sonje, ne znam za kog pevača će sad da se uda

Očekivao kraj braka bivše supruge

ŽELJKO ŠAŠIĆ: Žao mi je Sonje, ne znam za kog pevača će sad da se uda

Stars -
Upoznat sa situacijom Prvi suprug Acine još uvek zakonite žene kaže da je pre sedam dana saznao za njihove ljubavne probleme

Nakon što je Kurir ekskluzivno objavio vest da se Aca Lukas i Sonja Vuksanović posle pet godina braka razvode, oglasio se i njen bivši muž Željko Šašić.Pevač, kojeg je još uvek gospođa Vuksanović ostavila upravo zbog njegovog kolege, kaže da je očekivao da njihov brak neće dugo trajati.- Iskreno da ti kažem, žao mi je. Ne radujem se tuđoj nesreći. Ja eventualno ako mogu kroz moju umetnost nešto da prikažem, to će biti moj doprinos njihovom razvodu. Imam bolju pesmu od „Mali je ovo grad“, čekao sam njihov razvod pa da je objavim - gotovo u dahu je izustio folker, koji tvrdi da je priču o krahu braka njegove bivše žene i bivšeg prijatelja čuo pre izvesnog vremena, ali da nije ulazio u razloge njihove odluke da se rastanu.Bivši prijatelji- Ima više od nedelju dana kako sam čuo da su se svađali, ali to nisam komentarisao niti ću. Ne znam zašto mene pitate da komentarišem taj razvod? Nemam ja ništa s tim, ona mi je bivša žena, a on bivši drug, i tu se priča završava - kaže Šašić i dodaje:- Ne znam koji je sledeći kolega za kog će Sonja da se uda i ne bih da se šalim na tu temu.Razvod i u knjiziDa je razvod Sonje i Lukasa za njega jednako inspirativan kao i ljubav koju je opevao u pesmi „Mali je ovo grad“, Željko nam je potvrdio otkrivši da će se upravo ovaj rastanak naći u knjizi koju piše.Podsetimo, Aca Lukas je nedavno preko advokata podneo zahtev za razvod braka Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Kao razlog odluke naveo je česte svađe i nepremostive razlike u braku. Njihovi prijatelji kažu da su više puta prolazili kroz krize, pa tako i sada ostavljaju mogućnost da ipak dođe do njihovog pomirenja.

Foto: Printskrin FB
Foto: Printskrin FB

Ponovo ŠašićSOFIJA IZBRISALA LUKASOVO PREZIMEĆerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića, Sofija Šašić, ponovo je na društvenim mrežama vratila očevo prezime i time faktički potvrdila da se njena majka i očuh Aca Lukas nalaze u bračnoj krizi. Podsetimo, Sofija je prošle godine promenila prezime na društvenim mrežama i pored imena napisala Vu kao Vuksanović, što se Željku Šašiću nimalo nije dopalo. Međutim, njena majka Sonja na Fejsbuku i dalje drži prezime Vuksanović.

Napustila SrbijuSONJA SE SKLONILA U NEMAČKUSonja Vuksanović, kako saznajemo, već nekoliko dana boravi u Nemačkoj kod roditelja. Stilistkinja je sa ćerkama Sofijom i Viktorijom, koju je dobila s Lukasom, otišla iz zemlje kako bi razmislila o svemu što joj se događa. Da li će se emocije između supružnika po njenom povratku u Srbiju ponovo rasplamsati i da li će doći do pomirenja - biće jasno kada se ponovo budu videli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja