Pevačicinom suprugu stavili lisice na ruke

(KURIR TV) ĆORKA ZA MUŽA DIJANE JANKOVIĆ: Ljubavi, ne brini ništa, sve će biti u redu! VOLIM TE!

Stars -

Danijel Rokvić juče u Prvom osnovnom sudu priznao da je psovao i vređao službeno lice. Njegova žena pevačica Didi Džej ispratila ga je u pritvor

Danijelu Rokviću, mužu pevačice i kreatorke Dijane Didi Janković, kojoj je odnedavno umetničko ime Didi Džej, određen je juče pritvor do 30 dana, nakon što je na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu priznao da je 12. oktobra u kancelariji u centru Beograda psovao i vređao notarku.Rokvić tvrdi da joj nije pretio, niti da je imao nameru da je udari. Pritvor u CZ mu je određen kako ne bi uticao na svedoke, ali i da ne bi ponovio krivično delo. - Ljubavi, ne brini ništa, sve će biti u redu. Volim te najviše na svetu i uz tebe sam - rekla je Dijana Janković mužu pre nego što su ga sproveli u zatvor.Didi Džej je besna napustila Prvi osnovni sud na Novom Beogradu i nije želela da daje izjave. Kako Kurir saznaje, Rokvić je na saslušanju delimično priznao krivicu.- Bio sam besan i priznajem, jesam je vređao. Možda sam i opsovao. Nisam imao nameru da je udarim, a nisam joj ni pretio - izjavio je, navodno, Rokvić na saslušanju.Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, krivična prijava protiv njega podneta je jer je pretio notarki koja nije pristala da mimo zakona overi punomoćje Rokviću kako bi umesto supruge Dijane vodio njene poslove u inostranstvu. Rekao joj je da će je sačekati posle posla i da će joj „je.ati mater“.- Popušiš mi, ko si ti da mene dr.aš. Je.aću vam mater! Ostaćeš bez posla, videćeš ti ko sam ja - navodno je urlao Didin muž, a onda je pokušao da udari ženu, koja je pozvala policiju.Incident u kancelariji notara, kako naš izvor navodi, dogodio se naočigled zaposlenih, ali i Didi Janković. Iako se incident dogodio u sredu, Rokvić je uhapšen u subotu.

SvedokI DIDI PRED SUDIJOMPevačica Didi Džej biće među prvim svedocima saslušana u istrazi koja je juče pokrenuta protiv njega.- Ona je bila prisutna kad je Rokvić, kako se sumnja, napao notarku i biće pozvana kao svedok. Kao supruga po zakonu ima pravo da odbije da svedoči, ali dok ne bude saslušanja, sud joj najverovatnije neće dozvoliti da ga obiđe u Centralnom zatvoru - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track