CUCA KONAČNO PRIZNALA: Bila sam sa Šabanom, pa šta?!

Rijaliti Parovi

CUCA KONAČNO PRIZNALA: Bila sam sa Šabanom, pa šta?!

Stars -
Ja nemam prijatelje. Sve mi je ostalo u Bosni. Imam sestre i nemam prijatelje. Razočarala sam se u ljude, jadala se Ivona

Ivona Negovanović Cuca i Atina Ferari razgovarale su o ljubavi i prijateljima u dvorišti vile u kojoj borave učesnici rijalitija "Parovi".

"Ja nemam prijatelje. Sve mi je ostalo u Bosni. Imam sestre i nemam prijatelje. Razočarala sam se u ljude", rekla je Cuca.

"Imaš nas, nemoj plakati. Evo, ja te nikad ne bih pitala za Šabana, ako si rekla da o tome ne pričamo", rekla je Atina.

"Sama sam. Šta i da jesam bila sa Šabanom? Što me svi osuđuju? Kad te budem upoznala sa jednom osobom napolju, sve će ti biti jasno. Videćeš zbog čega je sve tako ispalo. Sad znam da nemam prijatelje. Znam da nikom ne smem ništa da kažem", jadala se Cuca.

Kasnije, u baštu je došla i Jelena Golubović, koja je počela da provocira Cucu, govoreći joj da je imbecil i lažov, aludirajući da govori neistinu o navodnoj trudnoći. Sve vreme je lupala kašikom o tanjirić i vikala: "Cuca je imbecil i lažov".

Cuca je polila Jelenu vinom iz čaše, a brzo su se oko ove pevačice okupile Atina Ferari i Mimi Oro, zadržavajući je da ne skoči i udari Jelenu Goluibović.

"Skloni se Jelena, stvaraš tenziju", vikala je Mimi Oro braneći Cucu. "Neću da se sklonim, dok se ne izvini", bila je uporna Jelena i nastavila sa provokacijama.

U jednom trenutku Cuca se otrgla drugaricama iz rijalitija i jurnula ka Jeleni Golubović, koju je gurnula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track